afraid !

hej !
vaknade upp med frida bredvid mej , har inte sovit så himla mycket i natt för att frida tog upp hela jävla sängen-.- , men när vi vaknade så gick vi upp oh gjorde frukost och sen satte oss vid datan , oh senare så började vi göra oss iordning lite , och sen åt jag lite , fick potatisgratäng oh kött , skit gott ! :) sen så gick vi hem till frida , hon skulle äta och sen gick vi till gårn , fanns ingenting att göra där idag men jag snackade lite med hamdi , och sen vid halv 12 så gick jag hem , och när jag kom hem så tog jag lite mat oh sen satte jag mej och kollade på film med sara , hehe vi såg alice i hunderlandet hahah ! :D bästa ! men nu iallfal så sitter jag vid datan , snacka med massa på msn , ska väl sova närsom , är skit trött ... :/ är trött på allting just nu har lust att bara åka nån annanstans , hatar allting just nu , allt är så jävla jobbigt ucch :( och den hatar jag när folk blir arga på mej för att jag gör saker , och sen gör den likadant efter åt , asså varför ens bli arg på mej och börja tjafsa för , asså det får mej bara att bli mera ledsen än vad jag redan är ... men aja vissa fattar ju liksom inte vad känslor är, men aja sånt är livet tydligen , men orkar inte skriva mera , !
hare bra !

puss !

FREEDAG IGEN !

heeej ! :D
vaknade vid havl 2 av att nån ringde haha xd venen vem det va haha xd men sen så gick jag upp ph satte på datorn oh sen gjorde lite frukost , och snart så ska jag ner och lämna mina saker , för min pappa kommer och hämar dom , och sen så ska jag ner till centrum oh möta frida och då ska vi sola lite :) sjukt sköönt , jag ska ta lite sololja på mej fan ;o hahhaaah då komemr jag säkert få lite mera färg :D heheh , men senare så blire nog gårn tror jag , men smsa om det är nåt !
hare bra !

puss ! <3

;/




det svider , smärtan inom mej kan bara inte komma ut , vet inte vart jag ska ta vägen , det bara spänner oh spänner hela tiden i magen , det känns som det är någonting där , jag får en stor oro , jag vet inte vart jag är , jag känner hur min luft börjar ta slut , jag kan inte andas , allting runt omkring mej har stannat , jag hör inga röster längre , ingen som säger ; sophia vart är du , utan jag bara känner hur mina ögon slocknar och allting är plötsligt svart , jag får en tanke i mej ; vart är jag , jag börjar bli rädd , men jag har fortfarande känseln kvar i kroppen , jag känner hur min kropp värms upp , det började rinna någonting längs min rygg , något blött , jag blev rädd , allting började snurra , jag blev helt yr , jag tänkte ; vart är jag påväg ......


sophia älskar sin mamma !

heej :D
efter att jag hade sovit ett tag när jag kom hem , så vaknade jag vid ungefär halv 6 , fixade mej lite och sen åkte jag oh mamma till hugo oh träffade sara oh jonni , och så gick vi in där oh åt lite mat , det blev pasta ,:D sjukt gott vare ! och sen så spelade vi bowling , hahah aaa jag va fan sämsta hahah jag förlorade hahahah ! men aja det va skit kul iallfal , men senare när jag hade kommit hem så kom alice och anni till mej , vi satt oh pratade lite och sen åt glass med smälta hallon , mmmmmmmmmm så jävla gott vare haha :D!  bästa !
men ska väl sova snart , sitter vid datan , oh börjar bli dö trött , men hare bra !



PUSS !

fick min alla hjärtansdag persent av min mamma idag , och det blev det hära halsbandet , det är riktigt silver också  :


bilder från annis fest !















§§§§§§§§§§§§

mitt huvud sprängs !

hej !
aa vaknade upp hos emma vid 11 , kunde itne sova asså xd hade skit ont i huvudet , men senare så gick ajg oh frida hem , oh när jag kom hem så satte jag mej vid datan oh städade lite i rummet , oh tog någonting att äta , ska väl snart gå oh kolla nån film , har dö ont i huvudet , måste fan sova ett tag till asså xd haha men aja , hare bra !

PUSS !

grattis anni älskling !

heej !
vaknade ungefär vid 12 , gick upp ph sate mej vid datan ett tag , och sen så åkte jag oh mamma till min pappa för att hätma mina saker oh sen drog vi til centrum , och när vi kom hem så färgade mamma mitt hår , det belv nästan samma färga fast lite ljusare , men senare iallfal så sgå jag på film med sara :D haha vi såg narnia ! haah men sen så åt jag mat , och det blev potatisgratäng oh kött , sjukt gott , men sen så gjorde jag mej iordning , och senare kom hamdi oh frida till mej och så gick vi hem till angelica , hon fyller ju år idag så hon ahde fest hemma hos henne , jag hade ialflal sjukt kul , vi dansade oh alltmöjligt , haha sjukt bra kväll/natt ! och senare så drog jag oh frida hem till emma oh sov hos henne , men det va iallfal dagen idag , jag vill bara tacka alla som va med oh specielt angelica som hade fixat allting , jag älsakr dej gumman ! och grattis på födelsedagen ! §

PUSS !

sjukt trött !

hejhej !
vaknade ungefär vid kvart i 3 idag , kom ju hem vid kvart över 7 i morse så jag är skit trött just nu , orkar knappt skriva i bloggen ens -.- men aja , har precis ätit frukost , ska väl ta oh lägga mej snart igen ett tag , oh sen ska jag in i duschen , och sen kanske jag ska träffa frida oh dra till gårn senare, jag får se !

puss !

bilder från övernattningen !

här kommer lite bilder ifrån övernattningen , haha ! :D




aa så hära såg jag ut ! :D



fanny oh hamdi !



fanny oh ludde !



där inne låg alla våra saker , oh där såg vi film , haha fanny ligger där inne om ni ser :D haahha



bäästa robin sover ! :D



hahaahha hasan ! :D



haha jag ! haha jag såg lite drogad ut xd



min älskling ! :D



dino , fanny oh ludde ! :D



och klockan blev rätt så mycket , oh klockan gick dö fort , men tack alla om va med , jag hade sjukt kul ! det måste göras om ! <3 älskar er !

discot / övernattning !

tja !
vaknade av att klockan ringde , gick upp oh fixade mej lite sen drog till skolan , orkar inte skriva om skoldagen men den va väl okej , men när jag kom hem så gick jag hem till pappa först oh hämtade saker , sen gick till mamma , tog en dusch direkt när jag kom till mamma oh sen gjorde jag mej iordning , när jag va klar så mötte jag frida utanför fritidsgården , och sen gick vi in , vi lämnade sakerna oh sen satte vi oss ner och lyssnade på dallas oh matthias . dom pratade lite om hur dagen skulle se ut oh så , men sen klockan 7 så började discot , det va inte så många som kom i början , men senare kom det flera , det va ungefär 120 stycken där eller nåt , men aja det va iallfal kul , senare halv 12 så gick alla hem , oh då satte vi igång med att städa , när vi alla hade städat klart så pratade vi lite och sen åt tacos , och jag kanske ska berätta alla som jobbade på discot oh stannade på övernattningen och det va : jag , frida , hamdi , ludde , robin , oliver , anna , mirza , loyi , eve , bellen , virre , dino , fanny , ellinor , aman och hasan . Men när vi hade ätit klart så typ fick man görqa vad man ville så alla typ sprang ju runt som galna höns hahahah xd men senare började alla bli trötta iallafal , ahah jag va skit trött vid ungefär 4 halv 5 , och då fick jag nåt jävla särdamp så jag bröjade as garva , haha jag kunde itne sluta garva , hahahahah aa jag garvar fan fortfarande , haahahahahahahha , men sen så somnade typ robin , frida , bellen , anna , eve , dino , fanny oh oliver , men vi andra va uppe , eller hamdi somnade ett tag iallfal , jag fick skit ont i magen efter ett tag så jag typ la mej på golvet och nästan somnade , haha , men sen så gick jag hem vid 7 , kom hem ingefär kvar över , och så la jag mej i sängen oh somnade direkt , men tack alla för en sjukt underbar dag , det hära måste göras om jag hade sjuk jävla kul !! älskar er pajaser ! :D haha
hare bra !

PUSS !

dålig uppdatering !

förlåt för den dåliga uppdateringen , men jag har faktist inte haft tid med att skriva i bloggen , har haft massa för mej oh så , men tänkte skriva om dagen idag iallfal , hade skola , vi övade elelr spelade in lite på vårna musical idag på morgonen , det gick rätts så bra faktist :) är nöjd med allting , oh vi är fan skiit duktiga oh alla som är med ni är BÄST ! och iallfal sista lektionen hade jag idrott så vi tränade lite på fotboll , för vi har klassDM i morron i vårna skola , så vi tränade inför det , det va rätt så bra iallfal :) men senare så gick jag hem oh duschade , fixa mej lite , oh nu sitter jag vid datan , väntar på att mamma ringer så att hon kan komm aoh hämta mej , för vi ska till min morfar han fyller år , så ska väl dit ett tag , oh sen blir det nog att dra till frida :) men hare bra !
PUSS ! <3





älskar & saknar !

tack för att ni alla finns, jag älskar er oh det vet ni , ni kommer alltid att vara en av dom allrabästa jag har , oh ni som inte är med , jag älskar er också !
tack för att ni alla har ett hjärta av guld ! <3





































10 februari !

heej !
vaknade vid 7 , gick upp pj tog någonting att äta , sen började jag göra mej iordning , sen gick jag till skolan vid 8 , kom lite försent men skit samma xd vi hade engelska i början , så vi tränade på våran musical , hoppas att den kommer bli bra när vi ska filma in ;o för det känns som att det fattas dö mycket ;o men det blir nog bra , allt löser sej ! men senare på dagen så slutade vi , slutade efter lunch idag så jag stanade lite kvar i skolan med hamdi och alice , sen så gick alice med mej en bit hem oh sen tog hon bussen , oh när jag kom hem så städade jag mitt rum , så nu äre det iallfal fint hyhy :D känner mej stolf fan ;o ahahah !sen när jag va klar med rummet så hade mamma gjort mat , köttfärslimpa oh potatis , skiit gott vare , :D sen så satte jag mej vid datan , ska träffa frida senare vid 6 , får väl se vad vi hittar på , men hare bra !

PUSS §

en gång brustet hjärta , alltid brustet hjärta !

du va den första personen jag verkligen gillade , jag visade det inte för dej , oh det va så jävla dumt , du va den allrafinaste personen i mina ögon , oh den första jag verkligen hade någonting för , du kommer alltid finnas kvar i mina tankar så länge jag lever , oh du kommer alltid vara den personen som får min dag att bli bäst , men jag kommer sakna dej , kommer sakna allting som va , men jag har bestämt mej för att gå vidare , jag kan inte alltid hålla fast vid dej, men jag vill bara att du ska veta , du är den allrafinaste personen , oh det hoppas jag att du har upplevt !

en gång brustet hjärta , alltid brustet hjärta ... ! :'(

sophia ;*


Questions !

Har du:

Någon som förstår dig? aa !
Någon som du saknar? aa
Någon som du hatar? A !
Vem kramade dig senast?  hamdi
Vem pussade dig senast?  hamdi
Vem ringde dig senast? frida

Vem ringde du senast? mamma
Vem var hemma hos dig senast?  frida tror jag xd
Vem var du hemma hos senast? frida
Har du några kärleksproblem?  mm 
Har du pratat med någon idag?  aa många

Har du gråtit idag? nej.
Har du skrattat idag? haha aa :)

Jag:

Är singel?  a
Svär ofta? japp
Sjunger i duschen? haha aa xd
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? nae xd
Skrattar åt dina egna skämt? alltid !
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? haha nae tror inte xd 

Har du:

piercingar? aa
Syskon? aa
Jobb?  nopp
För många vänner?  haha nedå , det kan aldrig bli för många :)
Rymt hemifrån?   nae
Färgat håret? aa
Bra självförtroende? sådär
Sagt "jag älskar dig" till någon?  hyhy aa
Varit kär? aa
Gjort något olagligt? aa
Somnat i skolan? nae xd
Brutit ett ben? nae
Tappat bort mig i min hemstad? ne xd
Sett en fallande stjärna och önskat? aa
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? aa
Smugit ut utan lov? nae
En hemlighet som ingen annan vet? aa
Sovit en hel dag? aa
Somnat gråtande? aa ...

Hånglat med två personer eller mer på en kväll? nae
Blivit generad inför folk?aaxd
Varit kär i någon utan att säga det till personen? aa :/ 
Ätit musslor? nee ;o
Varit på en festival? japp .
Haft ett förhållande i under en månad? nae
Blivit kallad player? nae
Färgat ditt hår svart? nja xd

Vad: 

Längtar du till mest just nu? - sommarlovet ! oh till turkiet !!! 
Ska du göra i helgen? – venne , träffa bästavän oh va på gårn :)
Har du för kläder på dig? mjukis kläder
Gjorde du igår? va på gårn med frida :)
Ska du göra i sommar? vara med vänner oh åka till turkiet ! :D
Åt du senast? - choklad :d
Har du för mobil? sony ericsson
Vad köpte du senast? chocklad oh energi dryck
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? springa för livet ;o hahahaha

Vem/vilka:

Slog du senast? venne xd va nära på att slå en dag -.-
Fick du sms från senast?  alen
Skulle du kunna göra allt för?  frida ! oh min familj ! <3
Var du med senast av det motsatta könet? tolgii :D
Kan du lita på mest? fridabästavän! 
Vet mest om dig? allrabästavän.
Sov du tillsammans med senast? sophia


Allmänt:

Har du pussat en groda? nee
Kan du hjula? japp (a)
Biter du på naglarna? noppe
Är du EMO?haha gud neej ;o
Vad skulle du göra om du vann en miljon? ee jag venne ;o
Skulle du kunna hoppa fallskärm? - ja :)
Har du sjungit inför publik? ne xd
Är du hungrig? nae dö mätt ;o
Är du blyg?  sådär .


training !

heej !
vaknade vid klockan 7 , gick up oh satte på tvn oh åt lite frukost , va skit trött så jag orkar knappt göra nåt idag , men plattade håret oh sminkade mej lite , oh sen mötte jag alice vid kyrkan oh så gick vi till skolan , vi pratade om lite saker som har hänt oh så , men när vi kom till skolan så sot dvi utanför oh prata med harri , sen gick vi på lektion , när dagen va slut så tränade vi lite på våran musical oh sen gick jag till lidl med anni , tolga , hamdi oh alice , oh sen gick jag hemåt , när jag kom hem så satte jag på datan , hjälpte mamma lite med maten oh nu sitter jag vid datan igen , ska snart ner oh träna tror jag , efter jag har ätit , oh sen blire nog att dra till gårn , men harebra !

PUSS <3

7 Februari !

hej bloggen !
vaknade vid halv 11 av att frida ringde , hon va sjukt ledsen över en sak som har hänt , asså fyfan så jävla fitt han är serriöst , ae skit i honom gumman, det finns andra som är mycket bättre !
men iallfal, efter jag hade pratat med frida så gick jag upp oh satte mej vid datan , gjorde lite frukost också , oh sen tog jag en varm dusch , asss sköönt vare :) men nu så sitter jag vid datan , mamma är och köper pizza så ska väl äta dä n'r hon komme hem :D hyyh gottgott ! men får se vad som händer senare , orkar inte göra så mycket idag , är trött oh helt slut efter igår hahah xd men ni får smsa om ni vill hitta på nåt oh om jag orkar , men hare bra !

puss ! <3
fridahjelm , jag älskar dej bästavän !


frida i love u !

hej !
kom nyss hem , ska berätta lite om dagen ! jag frida oh tolga gick hem till mej efter att tolga hade kommit till frida , vi satt väl vid datan mest oh inte gjorde någonting , oh jag fixade mej lite , oh sen fick jag gäster så jag åt lite med dom , oh sen så drog vi till gårn , på gårn hände det inte alls så mycket , men det va iallfal helt jävla fult där ;o haha jag kan ju lova att det va minst 25 stycken inne i fotbollsrummet hahah xd men iallfal sen så efter gårn så gick jag hem med anni , oh när jag kom hem så satte jag mej vid datan , ska väl snart sova , är dö trött oh dö seg , måste rensa mina tankar lite känner jag :) xd men jag ar löst kite problem idag iallfal oh det känns hur jävla skönt som helst , oh den saken som va jobbig igår oh i natt är inte jobbig längre, tycker inte det är pinsamt allt hyhy :) tack alal som gjorde min dag idag , det va sjutk kul , men ett extra stort tack till dej frida , som alltid bryr dej oh alltid finns till 110 % dag oh natt , jag älskar dej gumman du är den allarabästa älskling !
bästavän ! §

Puss

wrong !

hej !
vaknade hos frida vid halv 12 , vi gick upp oh åt frukost , mycket mat till frukost hahah :) men sne iallfal så satte vi oss vid datan , löste lite problem , men allting är inte direkt löst än , men det blir nog bättre sen , men just nu så sitter vi vid datan , tolga kommer nog snart , så vi får väl se vad vi ska göra , smsa om n i vill träff aoss !
hare bra !
puss ! <3


det här är någonting jag aldirg har känns förut , någonting fint , jagh önskar bara att du kunde ge mej en chans oh att du skulle ha fattat inann allting blev helt fel , du är den allra finaste personen på jorden , du är sjukt underbar, men varje gpng jag ser dej hålla på med nån annan tjej så får jag ryssningar i korppen oh vill bara bort där ifrån, jag vill inte se hur du håller på med alla andra , jag vet att jag har gjort fel att jag aldrig sa till dej hur jag kännde.. men jag ville att det skulle komma rätt tillfälle , men just nu känns allting bara skiit , jag vet inte vad jag ska göra , men det känns som att jag endo vet , jag kommer aldrig glömma dej , du kommer alltid finnas kvar i mina tankar även fast allting känns fel , du är den som får mej glad när jag är ledsen , oh får mej ppå bra humör när jag är irritaerad , oh varje gång jag ser dej så lysser du upp som en sol , oh mitt hjärta vet inte vart den ska ta vägen ! men jag hoppas allting löser sej, oh allting blir bra ! §



Linda Dehlin , älskar dej !

linda dehlin , vet inte vad jag ska säga gumman , du är en allrabästa i alla lägen älskling . utan dej så skulle jag inte vara så stark som jag är idag , jag vågar stå för det jag tycker , vågar göra det jag vill för att just nu hade sagt åt mej att jagmåste vara stark  , tack för att du finns gumman , du hjälper mej mera ön vad du tror att du gör , bara ett litet gott ord från dej kan ge mej den styrka som jag aldrig har fått fram , du betyder sjukt mycket för mej kusin , du ställer upp i alla lägen oh det är vad en kusin gör , oh jag finns för dej i alla lägen också gumman , vissa saker kanske duinte kan säga till mej , men du vet att du alltid kan prata med mej om allting , oh jag kommer alltid att finns där till 110 % oh kommer alltid att vara på din sida älskling ! det är mycket mycket mer jag skulle vilja säga till dej , men det gå inte att förklara på ord hur mycket jag har att säga , du har ett hjärt av guld oh som du alltid kommer att bära till den dagen mina blommor planteras vid din grav , om någonting händer dje så vet jag inte vad jag ska göra , asså jag kommer alltid att älska dej , kommihåg det !
tack för allting kusin , du är en allrabästa i mina ögon älskling ! §


something disturbs me !

m hej...
skola som vanligt idah , skrev ju lite i skolan också , men hann inte skriva så mycket , men iallfal , slutade skolan vid 1 , men stannade ett tag och gjorde SO , va tvungen , haha vi fick ingen mat idag i skolan heller , hahah för att lastbilen med maten kom inte fram i snön så vi fick mackor i cafeterian iställtet haha, bästa , men aja , efter skolan så drog jag hem, pappa kom hem efter ett tag , oh då gjorde han nån god mat , åt lite av det , sen drog jag till gårn , gjorde väl inte så mycket på gårn idag , hade discomöte , det va väl okej , det är ju disco nu den 19 februari , så alla kom dit , ektorpsfritidsgård !! efter det stängde så blev jag arg/ ledsen , på en viss person , så jävla fuckingirriterande är han asså ! serriöst vad har han för liv gubben , asså serriöst driver han med mej eller xd!!!!! aa är jävligt irriterad !!!!!!!!!!!!!!!
men ska väl snart sova iallfal , är skit trött på allting som har hänt idag , börjar halv 10 i morron , så det blir att sova ut längre i morron iallfal  , skööönt !
mm puss !


sitting on lessen !

hej ,
sitter i skolan just nu , ska snart hem , vi får sluta tidigare för vi gjorde någonting förre veckan så vi får sluta tidigare idag istället , skriver m dagen senare när jag kommer hem , får se vad som hnder idag / kväll !
hare bra !
puss ! <3

wonderful !

tja ,
kom nyss hem , har varit nere i gymmet oh tränat lite , supr skönt , efter jag hade trånat så solade jag ett tag , oh sen gick jag hem , sitter nu vid datan har precis duschat ohhar smörjt in mej med dove , bästa grämen , om ni vill ha ett tips på en bra gräm så ta den , den är super bra :) oh så smörjde jag in mina läppar med läppbalsam , mmmm så jävla sköönt ! :)
älskar att sola !!!!!!!!! <3

oh ja älskar fridahjelm ! <3


sophiadehlin




SOPHIADEHLIN !
















school tomorrow ?

jag vet inte om jag ska till skolan i morron, för vissa säger ju att det är skolan oh vissa säger att det inte är dä , hahaha för idag fick ju vi gå hem tidigare för att trafiken var så kronglig med allt snöande , men haha då får man väl gå till skolan i morron oh om det int eär nån skola så får man väl gå hem igen hahah xd så jävla dåligt , haha man borde ju fått reda på idag tycker jag om det är skola eller itne i morron , för det är ju onödigt att komma till skolan oh sen äre stäng så då får man gå hem igen , när man likagärna kunnat sova -.- hahaha men aja , det är säkert skola i morron iallfal :)


<3


afraid !

hej !
vaknade vid klockan 7 , gick upp , va skit seg idag att vakna , men jag kom iallfal up , gjorde mej iordnign ,orkade inte äta frukost så jag sket i det , men iallfal sen när jag hade fixat mej så gick ajg till skolan , dä mycket snööö ute ;o kunde u fan inte ens gå haha , men jag kom fram efter ett tag , orkar inte berätta om allalektioner haha xd men aja , vi fick ju iallfal sluta tidigare för att dom flesta lärarna va tvungna att skjussa som barnen som bodde längre bort från stan hem , för att busstrafiken inte kunde åka , så vi slutade vid typ 1 eller nåt , men jag gick hem oh gjorde mat med sara oh jouni :) oh nu sitter jag vid datan , ska ner oh träna senare med mamma , oh sen sola tror jag väl :) men hare bra !
puss <3

love !

hej !
dagen idag har varit bra !
vaknade vid 7 , gick upp oh fixade mej lite , sen drog jag vill skolan ,  lektionerna va tråkiga så inihelvete -.- haha jag fatta typ ingetning xd men iallfal sen efeter skolan så stanade jag lite i skolan , oh sen gick jag med anni oh alice hem , oh sen när jag kom hem så gjorde jag mej lite iordning oh sen träffade jag frida oh vi drog till gårn , det va ju sådära medlemskväll idag ¨så vi ät massa med mat oh gjorde roliga saker , hahah vi såg en film som dom som jobbar på gårn hade gjort om oss , hahahaha fy fan vad jag garvade ihjäl mej hahahahah xd men aja sen så fick man massa med priser oh så för någonting som man har gjort eller aa , jag fick för årets medlem, asså för att jag har besökt fritidsgården flest gånger oh sen fick ajg får mysgumma hahaha :) men aja efter går så gick jag hem , satte mej vid datan oh så , ska väl snart sova tror jag , är skiit trött !
men hare bra !
puss <3

första februari !

heej !
jag har inte skrivit så mycket i bloggen , men har har inte haft tid till det så mycket , men ska iallfal berätta om dagen idag , började med skola , började 20 över 8 :) hade mentorstid , sen rast , sen hade vi slöjd , oh jag har ju sy slöjd , så jag gör en halsduk :) en grå hyhy , den kommer nog bli fin tror jag :) men sen hade vi rast igen i ungefär 20 minuter, oh sen SO , det va väl rätt så roligt , fattade mera än vanligt iallfal haha :) men sen hade vi lunch i en timme , sen så hade vi svenskengelska i slutet , vi skulle sett på film , men det blev inte så , så vi fick jobba istället, hahaha aa hamdi oh alice hade ju iallfal damp på varandra haha fy fan vad jag garvade , hhahahahahah , men aja sen så gick jag med anni oh alice hem , oh när jag kom hem så satte jag mej vid datan , oh åt lite, sen träffade jag mamma i centrum oh gickner oh tränade lite , sen kom frida ner dit oh så solade vi , och sen gick vi hem till mej oh jag duschade oh fixade mej lite , sen drog vi till gårn , det va inte så många där idag , men det va endo skönt, för det va rätt så lungt  , men sen efter gårn så följde jag alice till bussen oh sen gick jag hem , när jag kom hem så tog jag nåot att äta oh nu sitter jag vid datan , ska väl snart sova tror jag , är dö trött , men hare bra !
PUSS ! §

RSS 2.0