uch vad jag saknar dej ! :(


vad har hänt med världen .. ?

skit dålig uppdatering , men har inte orkat skriva i bloggen xd !

men aja , ska berätta lite om dagen igår .
va hos alice , hade sjukt kul med tjejerna , tack för att ni gjorde min dag , lite saker hände ju såklart , som vanligt ! man inte ju fan inte ens leva en dag utan bekymmer ... asså jag förstår inte vad problemet är , kan man inte bara få ha en skit bra dag där ingenting går fel nån jävla gång eller , ae fyfan jag hatar allting just nu , folk som jag trodde va äkta fick jag reda på att dom va sjukt falska , jag trodde verkligen inte det hära om dom , asså fyfan vad du sårade mej ! allting du sa , allting .. det gick rakt in i mitt hjärta , och dom sakerna du sa till mej dom kommer jag aldrig glömma !
men minnerna vi har haft tsm har varit ett av dom allrabästa minnerna i mitt liv , så jag vill bara tacka dej för dom gångerna du ställt upp för mej , och funnits när jag behövt någon .
men ska inte klaga för mycket -.-
vaknade hos alice vid 11 , gick upp och fixade lite hemma hos henne , sen drog jag anni och hamdi till stan , vi satt på mc ett tag , sen köpte jag en blomma till min mamma i morsdagpresent , och sen tog vi bussen hem , när jag kom hem så satte jag mej vid datan , och sen snackade jag lite med min mamma , saknat henne sjukt mycket efter alla veckor utan henne , har bara bott hemma hos pappa för att dom har renoverat i vårat badrum så min mamma ar bott i en barack xd hahaha , men aja , duschade nyss iallfall, ska snart fixa mej , och sen sätta mej vid tvn ett tag, och sen ska jag till mormor , men kanske skriver i bloggen ikväll , hare bra !

pusshej !


i miss you ! :/

att älska någon på avstånd , att inte bli älskad tillbaka . en känsla innom mig , det är samma sak varje gång , varje gång jag ser dej , jag kan inte beskriva känslan , jag vill bara vara nära , det är som ett ljus som går igenom mig , varje gång jag ser i dina ögon , ser jag dom orden du sagt till mig , jag ser dom framför mig , men du kanske bara kastade dom ur dig ? ett par ord som du inte bara delar med mig utan andra tjejer , ord som en flicka faller för direkt , men jag vet inte vad jag ska göra , vilket håll jag ska gå ? ska jag bara skita i dej ? låta dej gå ? eller ska jag samla mod , till att säga vad jag känner , jag vet inte någonting längre , vet inte vad jag ska göra , mina känslor är för många , och jag får inte ut dom , snälla säg att du förstår,  säg att du vill. så nu blir det att hoppas , eller bara att gå vidare , jag tänker inte stå på samma plats , jag ska va en krigare , jag tänker slåss för en annan plats  , göra allt jag kan , jag kommer alltid tycka om dig oavsett vad . kommer alltid ha dom orden , dom orden som du sa . att älska någon på avstånd , att inte bli älskad alls ...

din blick dödar ..

hej alla trötta -.-
gör ett kort inlägg idag , orkar inte skriva så mycket

men aja vaknade vid kvart i 12 , men är fortfarande skit trött , ska nog lägga mej ett tag till , men justnu så sitter jag vid datan och inte gör ett skit , har precis ätit frukost , men skriver om hur dagen har varit senare i kväll !
hare bra !

pusshej


dålig uppdatering !

sjukt dålig uppdatering , har inte orkar att lägga in något inlägg, men tänkte göra det idag !

vaknade vid 9 med frida bredvid mej , vi gick upp och åt frukost och sen fixade lite , sen kom min mamma och hämtade oss och sen åkte vi till saltängen , hade match klockan 11 , men dommaren kunde tydligen inte komma så vi fick ringa runt till massa andra och sen efter en halvtimme så kom det en , så matchen började typ vid kvart i 12 , det regnade skit mycket i andra halvlek så bollen gled skit mycket , gjorde ungefär 7 räddningar , så jag är väl nöjd med det , men släpte in 3 mål -.- så det  va ju lite mindre bra , men vi fick in ett mål mi slutet iallfal :) men efter matchen så åkte vi hem , jag duschade och sen la vi oss i min säng och somnade ett tag , vi vaknade vid 5 , och då satt vi bara och pratade lite , och sen så började vi fixa oss lite , messade lite med hamdi och hon sa att hon och några andra rökte vattenpipa i kinataket så vi drog dit typ en timme , och sen gick vi till gårn , det va väl rätt så många på gårn idag iallfal , haha vi körde fotboll , eller aja det va väl inte fotboll precis , hahah vi bombade varandra typ hela tiden -.- ae fyfan min tå asså , så jävla fucking ont har jag :( men aja , drog hem vid halv 12 , när jag kom hem så va jag själv hemma , hade så jävla sjukt tråkigt , fanns ingenting att göra och alla va fett osociala på msn -.- men aja ska ta och lägga mej nu , började bli lite trött , men harebra !

pusshej !


RSS 2.0