miss independent

sommarsommarsomma, nu känns det verkligen som sommar ! nästan allt är perfekt , solen är varm , jag har världens klockrenaste vänner , jag har världesn underbaraste mamma , världens sötaste syster , världens bästaste pappa , och snart så blir jag brun ! asså kan det va underbarare ! :)



men ska iallfal berätta om min dag , vaknade klockan 10 med söta alice , gick upp och åt lite frukost och sen halv 11 träffade vi frida och fanny vid skolan , sen cyklade vi tsm till himpa , låg där till halv 3 och solade , skit sköönt ! men det vart så jävla varmt efter ett tag , men solen är varm och det ska den vara också ! :) men sen iallfal så drog jag hem , satte mej ett tag vid datan och lyssnade på musik , sen kom mammsen hem , vart lite tårar tyvär :( men jag älskar dej iallfal mamma och det vet du ! senare så gjorde jag mej iordning lite och sen träffade fanny och frida vid skolan igen , sen drog vi till stan och mötte emma , clara och alice , sen gick vi tsm till vasa , senare kom amanda och elvira dit , vi fixade till grillen och vattenpipan och sen satt bara och chillade , vi grillade kyckling , sjukt gott ! och åt potatissalad, vi togockså fram godiset samtidigt ;) vi lyssnade på musik och så , sen vid tio i 11 så åkte jag loiy och fanny hem , och nu sitter jag vid datan och dricker vatten , svättas fortfarande haha xd ska snart gå och lägga mej i min underbara säng och sova , ska upp tidigt i morgon ska till bellas land med mamma :) sjukt kul ! har saknat den dära ungen sjukt mycket :D !

men hare bra !
pusshej <3

förendringar !



allting har förendrats , ingenting är som förr ....

jag bär ditt hjärta , jag bär det i mitt hjärta
du är min himmel och min jord , och allt därtill !
du är ett under som håller stjärnorna isär.
du är mitt allt om inte mer
orden räcker inte till när jag ska förklara min kärlek till dej
du är mitt slut på ett oendligt kapitel
ditt namn och mitt namn och ett hjärta i mitten !
jag bär ditt hjärta , jag bär det i mitt hjärta !

bilder från fridas land!

älskar dej allrabästavän ! du är mitt allt och lite till ! <3
















lindö !

va i lindö och grillade lite , hade iallfal sjukt roligt , alla problem som alla har hela tiden , det är bara så jävla jobbigt , asså jag orkar fan inte med problem snart mera asså seriöst , orkar fan inte , min sommar ska bli något att minnas , och ingen ska få förstöra den INGEN ! så nu tycker jag att vi alla tar fram den hära glada och roliga människan som man har i sej och bara går framåt hela tiden , skit i allt skitsnack skit i allting , för det hära ska bli en sommar att minnas ! <3

bilder från lindö ! :)























älskar er tjejer ! <3

folkparken !

tack fördagen allihoppa ! saker och ting hände , men det är bara att leva livet vidare och kasa bort alla problem !

bilder !












be en bön och lita på gud ..

att älska någon är som att hata någon samtidigt..
.. den dagen , den dära speciella dagen , den dagen jag alltid kommer att minnas , den dagen då jag såg dej .. vet inte vad det va som fick mej att verkligen älska en person så himla mycket som jag älskar dej , från den dagen jag såg dej fick jag vänta länge på för att få veta vem du egentligen va , vem den dära personen som mina ögon fasnade för va , jag har inte fått säga allting till dej som jag vill berätta , hela min kropp bara skakar när jag skriver det hära , tårarna börjar snart rinna ner för kinderna för jag känner hur mina ögon blir vattniga och hur min magkänsla käns som värst , det hära känns inget bra , asså du fick mej att läma den personen som jag verkligen älskade , det va verkligen ingen som fick mej ifrån den dära personen ,ingen , verkligen ingen , jag kunde tagit skit många andra killar men nej , jag gillade fortfarande den dära personen , sen helt plötsligt , någonting hände i världen , du döck upp , jag såg dej , det va som ett solsken runt om dej när du bara stod där , jag fick en rysning i min kropp när jag såg dej , och jag kände hur mina läppar bara log när nån bara sa dit namn eller när jag bara tänka på dej , du va den dära som fick mej att le när jag va helt nere , du va den dära som fick mej att känna mej som mej själv , och fick mej att verkligen visa att jag duger som jag är , och det värsta som va , va att du verkligen fick mej att komma över den dära andra killen som jag verkligne älskade , du fick mej att älska dej istället , och jag hade gllat den dära killen i 3 år , och sen helt plötsligt kom du , du bara kom , allting förendrades och det kändes så himla bra , men just nu känns det inte alls bra , förstår inte ens varför det hära hände , varför du inte vill prata med mej , varför ? varför vi inte ens kan vara vänner .. ?
att älska någon är som att hat någon samtidigt..

grönan !

tjenixen !
grönan idag , hade så himla kul , alla som va med jag vill bara tacka alla för en helt underbar dag , mirza , loiy och frida ni fick mej att tänka på hela andra saker , ni fick mej att glöma allt det dåliga och bara tänka på allt det bra , tack för dä !
här komemr lite bilder från stan och från grönan ! :D




haha vi åkte ju lite båt också :D




















så jävla snygga byxor !!

bääääääääääästa !!!



















loveit !! <3



bögarna ibbe och virre xd -.-

skönaste !!

tack alla som va med ! ett minne för livet säger jag bara !

bilder från i fredags !

här kommer bliderna från i fredags , älskar er sötnosar ! :D




















tack för en sjutk bra dag, ni fick min dag att skina upp   !

kämpa är det enda man får höra !

asså vafan har hänt med världen serriöst , asså ingenting är som förr , alla blir till andra människor och allting blir bara till skit , det känns som att ingenting kommer bli som förr , hatar allting just nu , alla jävla människor som får största huvudena av allting hela tiden , så jävla irriterande äre , asså oh !! kan inte bara allting vara som förr , kan man inte bara kasta bort allting det dåligt och börja om med nya saker , nae tydligen inte , utan allting det dåliga kommer alltid sitta kvar i ens huvud , och aldrig komma bort därifrån , men man måste vara stark , skit stark om allting ska li som förr , dina krafter behövs verkligen just nu , det är bara dom somkan styra så att allting blir som förr , och om du inte kämpar så kommer det dåliga bara fortsätta ! men va en krigare , kriga för det du verkligen vill , och kämpa ända från tårna ut till sista längsta hårståret , bara kämpakämpakämpa , det är det enda du kommer att få höra !



back again !

skitskitskit dålig uppdatering jag vet -.- men det ska det bli ändringar på :D !

jag kan ju berätta lite om gårdagen också , va ute med frida , emma , clara och loyi , vi spelade fotboll på konst och sådära , sen drog vi ett tag till parken och träffade några där , sen gick vi ner till stan och mötte några , och senare drog vi till konst igen , en sjukt bra dag iallfal , tack emma clara , loyi och specielt frida för en underbar dag , det måste göras om , älskar er !
bilder från dagen kommer senare ! :D


sitter hemma just nu iallfal , gör ingenting .. bara har tråkigt , lust att gå ut ett tag men jag venne om jag orkar det . saknar frida bajs mycket , fast jag träffade henne igår , men hon är på landet idag , kommer hem i morron på kvällen , uch fan va dåligt :( men aja , kommer pussa sönder henne när hon kommer hem :D hahahaha
men aja , spelade match förut , förlorade -.- det va en skit match idag , jag har ju fortfarande streckt mej i mitt ben så det va sjukt jobbigt att stå i målet , men gjorde mitt allrabästa iallfal och jag hoppas det va tillräkligt :) och snart så ska jag till min pappas kompis och grilla lite , ska bli skit gott , har inte grillat någonting så det hära får bli min första grillning :) men kanske skriver senare ikväll om hur dagen såg ut efter dä !
hare bra !

pusshej <3


RSS 2.0