sjukt bra dag !

ae fy fan vill bara börja med att skriva att jag är KÄR ! sjutk underbar dag idah , träffade en sjukt fin person , så jävla underbar , saknar honom redan !

men ska berätta om dagen , vaknade vid 8 , gick upp och gjorde mej iordning , sen gick till skolan , pallar inte berätta om skoldagen , den va fett konstigt -.- men aja , efter skolan drog jag och alice hem till mej , hämtade pengar och sen hem till alice och hämtade pengar och sen ner till stan , sen när vi hade varit i stan ett tag så drog vi hem till mej igen , jag fixade mej lite , sen drog jag och träffade hamo ett tag :) vi gjorde inte så mkt , stod och pratade och massa , sjukt fin är han ! sen skulle han dra , så då kom alice och emelie , och sen kom frida , och då tog vi spårvagnen till folketspark , och sen va där ett tag , träffade massor och så , sen efter ett tag drog vi ner till stan , satt på mc och luffade xd sen  tog vi bussen hem , och nu sitter jag vid datan , ska snart sova lite tror jag , är fett trött och har fett ont i mina ben och i ryggen ! men hare bra !

pusshej !

hamo ! <3

 


hejhoppduharenlitensnopp

tjenixen !
skoja haha , ae jag kan inte förstå varför det inte bara är skinande sol och skit varmt ute , vill inte ha vår , vill inte ha vinter , vil inte ha höst , VILL HA SOMMAR !

ae nu sk aja ginte klaga , ska berätta om hur dagen kkommer bli och har varit ,
vaknade vid kvart i 1 , gick upp och satte på dator , och sen tog jag någonting att äta , och sen kollade jag på tvn lite , inget specielt men sen så gick jag in i duschen och duschade , det gick snabbt och nu sitter jag vid datan , väntar på att fanny ska komma snart ,och sen ska jag börja fixa mej och sen blire att träffa hamdi och emelie också , får se vad vi hittar på , någonting hittar vi säkert på :) men hör av er om ni vill ses , harebra !

pusshej ! <3


haha läs !

En dag när en tjej kom från skolan hörde hon en massa fula ord från några kompisar. Sedan när hon kom hem frågade hon sin mamma: Mamma vad betyder hora? Så sa mamman det betyder människor, Vad betyder bögar? Det betyder också människor, Vad betyder mens? Det betyder mat, Vad betyder Snopp? Det betyder kök. En dag när det kom ett par gäster sa tjejen: Välkommna mina vackra Horor och Bögar kom och Bögar kom och sätt er på snoppen. Det är jätte god mens idag.


grattis hamo !

Grattis  !
hoppas du får en underbar dag !


stressstress&ännu mera stress !

tjenare !
måste skriva ett fort inlägg just nu , så jag skriver nog senare ikväll istället om dagen varit och så , men just nu så sitter jag vid datan och inte gör någonting alls , ska snart gå ut för att pappa kommer och hämtar mej , och sen ska vi dra till träningen , fett nice att träna idag , men jag tror att det kommer att regna senare men aja skit samma haha xd men aja ska dra mej nu , hare bra !

pusshej ! <3

disco på borgsmo !

tjatjatjatja !!! :D

dagen idag va sjukt klockren , måste bara tacka alla som har gjort min dag  ! det har varit sjukt kul ! va på borgsmos disco , träffade massor med människor , och dom som sjöng va sjukt duktiga , tjejerna va fan dö bra , men aja , vi skulle dragit till frinhavets disco också , men det blev inte så , men va iallfal på borgsmo tills 10 i 12 , sen kom fridas mamma och pappa och hämtade oss och så skjussade dom hem mej , ville igentligen vara ute lite till , men fick inte av mamma -.- va fett irriterad !! men aja , ska snart gå och lägga mej , hare bra !

pusshej ! <3


sophiadehlin

hejhejhej !
vaknade vid halv 12 idag , gick upp och åt frukost , sen satte mej vid datan , har precis fixat mej , ska snart ut med frida och några , sen blire borgsmo och senaer frinhavets disco , kom till borgsmo alla !
skriver senare ikväll "

pusshej !




äntligen helg !

yees äntligen helg ! har längtat efter helgen skit mycket , praon är fett jobbig -.-

men idag på praon så plockade jag och alice upp lite varor iallfal , och städade lite i hyllorna , så nu äre finfint :D
men aja , efter praon så tog vi bussen till skolan , men skolan va ju dock inte öppen när vi kom , men vi va utanfr skolan med virre och tolga ett tag , och sen så drog vi till vilbergen , alice tog bussen hem och jag gick hem och packade mina saker till mamma , och sen kom mamma och hämtade mej , och skjussa hem mej, och sen åkte hon på direkten , men jag gick iallfal upp och började fixa mej direkt , och sen satte mej vid datan ett tag , och sen gick jag till gårn , disco idag ju , ska iallfal jobba -.-
det va sådär att jobba idag , men jobbade ju iallfal med frida ! :D så det va iallfal positivt :) det kom rätt så många iallfal , men sen vid halv 12 så stängde det , va kvart typ tio minuter för att städa och sen gick jag hemåt , kom hem vid tolv , satte mej direkt vid datan , och nu gör jag ingentning , ska snart gå och lägga mej och sova , ska nog sätta på en film , men hare bra !

pusshej ! <3

kärlek !

 

Kärlek är du.
Kärlek är jag.
Kärlek är vi.
Kärlek är oss.

Kärlek är dina ögon.
Kärlek är mitt skratt.
Kärlek är hans leende.
Kärlek är hennes röst.

Kärlek är känslan av total lycka.
Kärlek är känslan av att vakna rätt.
Kärlek är känslan av att allt är perfekt.
Kärlek är känslan av att utan dig, inget mig.

Kärlek är minnen.
Kärlek är upplevelser.
Kärlek är äventyr.
Kärlek är resor.

Kärlek är din.
Kärlek är min.
Kärlek är vårt.
Kärlek är allt.

Kärlek är att se sig själv i någon annans ögon.
Kärlek är att vilja drunkna i någon annans doft.
Kärlek är att blint falla tillbaks i någon annans famn.
Kärlek är att längta oerhört mycket efter någon annans röst.


Kärlek är magi.
Kärlek är extas.
Kärlek är eufori.
Kärlek... bara är.


dålig uppdatering !

tjenaretjenaretjenare !

har inte skrivit så mycket i bloggen den hära veckan , men har inte orkat , har ju prao den hära och nästa vecka så man blir ju dö trött efter en hel dag nästan på maxi och polcka upp varor , min rygg är inte alls okej kan jag ju iallfal säga , man få ju dock dö ont när man börjer sej och bär tunga saker , men aja , ska inte klaga för mycket haha !

men idag iallfal så ringde klockan kvart över 6 , låg kvar ett tag i sängen till typ 20 i , sen fixade jag mej lite och sen tog jag bussen som gick 7 , kom till södertull ungefär vid kvart över , och då kom alice på bussen och så åkte vi till maxi , vi kom fram vid typ halv , så vi satte oss i maxi och väntade ett tag och sen gick in och bytte om , vädret i morse va ju iallfal klockrent , solen bara lysste ihjäl , dö skönt ! va inte lika kallt som det va igår iallfal , och det va skönt ! men iallfal jobbade till klockan halv 12 sen hade vi rast och åt lite mat , jag hade med mej burkskinka och potatis :) skit  gott vare , men jag åt nog för mycket så min mage va aldeles full ! xd men sen jobbade vi lite till , och sen slutade vi klockan 3 , och tog bussen direkt hem , och när jag kom hem så satte jag på datan och lite musik, och sen städade lite i mitt rum , rummet va fan dö stökigt , låg kläder överallt haha xd men nu äre iallfal städat och klart ! har precis packat min träningsväska och sitter nu vid datan och väntar tills klockan ska bli halv 6 , så jag kan åka och träna , ska bli dö skönt at få träna lite idag iallfal , men orkar inte skriva mera iallfal , men hare bra !

pusshej ! <3

trött !!!!

tjenis xd

vaknade vid 12 , gick upp och åt någonting litet , sen satte jag mej vid datan ett tag , och sen fixade jag mej , är fortfarande trött och skit seg , men aja , ska ut med hamdi och några snart tror jag , så skriver inte så mycket om dagen ,men hoppas ni får en bra söndag, hare bra !

pusshej <3


1a i cupen !

hej alla pigga och glada människor -.- själv är jag ju dö trött ..

har inte sov på 28 timmar , sov ju på gårn i natt men jag sov dock ingenting , men har iallfal haft cup idag , gick lite segt för mej men det gick bra, kom 1 iallfal , och det är jag fett nöjd med , vann första matchen med 6-1 , och den andra vet jag inte x dhahah men sen i finalen så blev det straffar , så vi vann på dä ialfall , räddade en straff ialfall :) så är nöjd , men aja , ska lägga mej och sova nu , sover nog till i morron bitti , så det ska bli skönt ,
men hare bra !

pusshej !

övernatting !

hejhejhejhejhej !!!

övernattning på gårn idag då :)
vaknade upp med alice klockan 2 , gjorde en god frukost och sedan satte oss vid datan ett tag , sen fixade oss lite , sen kom min pappa och hämtade min väska , och sen drog jag och alice till henne , fixade lite saker där och hon duschade , sen drog vi till stan , hon hämtade pengar och så , den köpte vi godis , och sen drog vi hem till mej , fixade lite hemma hos mej och sen kom frida , senare drog vi till gårn , hände typ ingenting där idag , inga va typ där , men sen klockan 12 så åt vi lite mat , hamburgare och pomme, gottgott vare ! sen så gjorde vi ty ingenting , va inne på daatn och sådära , men ska väl gå och göra någonting nu , skriver senare , ska ha cup om 4 timmar , så jag ska väl försöka sova lite iallfal xd men hare bra !

pusshej !


your name resound in my head !

tjenixen !

tack oh lov att det inte snöade idag ;o haha om det har snöat så hade jag fått panik xd hahaha

men aja , vakande klockan 12 , gick upp och satte mej vid datan , ovh sedan gjorde jag lite frukost , åt frukost med sara och hennes kille , sen tog jag på mej lina mjukisbyxor och gick ner till centrum och mötte frida , vi gick ner och solade i 18 minuter , dö sköönt , älskar att sola , och sen gick jag hem , tog en dusch på dirren och nu sitter jag vid datan och äter Toffifee ! :) haha , ska snart börja göra mej iordning och sen dra till frida.

ska sova hos frida idag iallfal , jag fanny , anni , alice , hamdi och fanny ska sova hos henne , det kommer bli dö kul!
vi ska äta lite mat och så tsm , sen ska vi väl til gårn ett tag , och sen mysa tsm hos frida !  smsa om ni vill träffa oss, bilder kommer nog i morgon !  ha det bra !

pusshej !


asså vadå snö ?

snösnö och ännu mera fucking snö !

ae jag fattar inte hur fan det kan komma mera snö nu ! ;o igår va det ju fan sol och nu äre snö , ae i morse klockan 6:48 så vaknade jag bara til , så jag skulle kolla ut , nae vad äre jag ser , jo snöö !!!! ;o asså så jävla arg blev jag , ae fyfan ! snö suger kuk asså !

men aja ska inte klaga mera , vakande senare vid halv 12 , gick upp och tog någonting att äta och sedan tog en dusch , och nu sitter jag vid datan , ska göra mej iordning snart , och sen ska jag till mormor och morfar , och senare blir det väl att träffa tjejorna eller nåt :)

orkar inte skriva om gårdagen , men den va okej !

pusshej !

matmatmat !

hej alla underbar !

vill bara säga att jag ska äta ihjäl mej idag -.- xd hahaha äta påskmat igen , ae jag tror fan inte att det tar slut på mat nån gång i livet , komme fan dö snart xd hahaha

men aja , vaknade vid halv 12 , låg kvar lite i sängen orkade knappt gå upp men kunde inte somna om xd hahaha men sen gick jag iallfal upp , gjorde frukost med mamma och sen dushade , sitter nu vid datan och inte gör så himla mycket , vid 3 ska jag till min mammas killes mamma och pappa och äta -.- haha , skulle igentligen dragit til konst idag för att koll apå robert när han spelar match , men blev inte så :( men aja får kolla nån annan dag :D ! men orkar inte skriva mera i bloggen , skriver nog senare tror jag , men hare bra !

pusshej !


bollfuckingkalle !

ae fy fan jag skulle aldrig ställt mej och varit bollkalle -.- jag fick stå i skuggan hela matchen och det va så jävla fucking kallt xd ae bella hade iallfal tur att hon kunde byta sida så att hon fick stå i solen andra halvlek iallfal -.- så jälva kallt vare , men aja , klarade mej iallfal , kom hem senare iallfal men kall som inihelvete -.- satte mej vid datan på dirren och sen så gjorde jag mej iordning lite och sen togjag bussen till stan och träffade frida , anni , alice och fanny , och senare kom hamdi , vi gjorde typ ingenting , satt på mc och åkte spårvagn , hahah när vi hade åkt spårvagn ett tag så kom det kontrolanter på sårvagnen så vi va tvungna att gå av -.- men vi tog spårvagnen igen och sedan åkte ner till stan , eller vi åkte till rådhuset och sen gick vi uppåt , träffade fridas kompis lite och pratade med dom , och sen drog vi till bussen och åkte till vilbergen/ektorp , träffade virre , ibbe och loyi där , vi gjorde itne så mycket gick mest runt och så , va vid skolan typ hela tiden , men sen skulle alla hem , så virre och ibbe följde mej hem och sen va dom hos mej ett tag , och sen kom virres pappa och hätmade dom , men sen så satte jag mej vid datan , ska snart gå och lägga mej , är rätt så trött .
och bara för att dagen va bäst !
bara för att frida är min bästavän och jag älskar henne !
bara för att hamdi är bäst !
bara för att fanny är söööt !
bara för att alice är sjukt underbar !
bara för att anni är klockren !
bara för att robert är bästa bror !
bara för att hamo är min älskling !
BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR SALTÄNGEN !

pusshej !




april april din dumma sill !

hejhej !
vill börja med att säga gladpåsk till alla ! hoppas du själv får en bra påskdag :D

vaknade vid kvart i 11 med frida bredvid mej , haha hon berättade att jag hade skrattat i sömnen :| hahaha aa där hör ni som inte vet , att jag är inte tyst i sömnen heller , utan jag pratar och skrattar dygnet runt :D

men aja , va nyss hemma hos kusinerna och åt påskmat , dö gott , så är dö mätt just nu , kommer fan dö om jag äter någonting mera , men ska ju snart till moster och äta mat där också , haha så aa det är iallfal inte slut med mat än , men jag kommer säkert äta mera mat om några dagar xd haha -.- men just nu så sitter jag vid datan , gör ingenting ska platta håret snart lite , sen fixa lite , och senare ska vi dra til moster .

ska ut senare och träffa frida och några tror jag , får se vad vi hittar på , men messa om ni vill träffas .



pusshej !!

<3

If i´m not made for you then why does my heart tells me that i´m .
If i don´t need you then why does your name resound in my head.
If you´re not for me then why does this distance maim my life.
I don´t know why you´re so far away but i know that this much is true.
Cause i miss you , body and soul so strong that it takes my breath away.


RSS 2.0