hjärtat får aldrig rynkor !

heej !
vaknade idag vid 7 , gick up och fixade mej lite , sen drog jag till skolan , had igentligen sovmorgon men jag, hamdi och alice va tvunga att dra dit lite tidigare och jobba med svenskan för vi hade redovisning idag , men redovisningen gick dö bra tror jag iallfal , men senare efter skolan så drog jag hem till frida, vi stäade lite henne srum och sen somnade vi i hennes säng ett tag , dö skönt , senare så gick vi hem till mej och fixade lite sen kom ibbe, virre , martin och kalle , och vi gjorde typ ingenting , satt och pratade lite och kollad epå familygay hahahahhahaha fy fan va jag garvade , men aja , nu sitter jag vid datan , gör ingenting , tänker lite på mitt liv, vet inte riktigt vad jag ska göra med livet faktist , allting är svårt just nu , skolan går sådära får inte iordning på det överhuvudtaget , och kärleken är svår att välja , vill bara lära känna en person mera först , vill verkligen försöka men det känns som att det inte går .. vet itne vad som får det att inte funka , men ett försök är ju inte fel , och allting med polisanmälan är skit också , ingen fattar verkligen inte hur jävla jobbigt det hära är , ingen fattar verkligen inte , alla tror att det är så jävla lätt  och allting , men det är så jävla svårt när ingen tror på en eller någonting , allting är fan sämst , och hela jag måste ändras , hela jag har blivit en helt ny sophia, den sophia somjag inte ska vara , min atityd har blivit sämre , känns som att njag har blivit säre kompis , och allting , allt känns sämst , uch vad jag hatar adet , vet inte vad jag ska göra , och ingen fattar heller , ingen kan hjälpa mej , ingen ens försöker hjälpa mej överhuvudtaget , vet inte riktigt vad som håller på att hända just nu , äre påväg till något bra eller dåligt ... ?

pusshej !

hemstudier !



hejhej !
vaknade vid halv 11 av att alen spämade mej -.- så jävla jobbigt vare haha xd men aja kunda inte somna om iallfal så gick upp pch gjorde lite frukost och sen kolla på tv , vi har ju hemstudier idag , så vi börjar 20 i 1 ,:) jätte skönt , så alice kommer till mej snart , så hon ska bara plattaq håret och sen ska vi dra till skolan , vet inte vad som händer senare idag , gårn säkert tror jag , det är ju tjejkväll och vi sla laga kebad och så , skit gott !! men aja , skriver senare ikväll om hur dagen blev och så , men hare bra !

pusshej !

fotboll (L)



hejhej !
vaknade vid 20 i 11 , kunde inte sova mera , venne varför , har massa med oro i magen ochs hit hela tiden , vet inte vart jag ska ta vägen asså :( men aja ska berätta om dagen idag , gick upp och åt frukost , senare vid kvar över 2 så åkte vi och hämtade upp bella , sen åkte till saltängen , va där typ 20 i 3 , och vi skulle träffas 3 , prövade lite dresser och sånt , sen körde vi match , vi förlorade med 3-0 , fast jag tyckte endo att det va bra , för liksom dom låg etta förra året i sverige i våran ålder så det va sjukt bra jobbat alla tjejer , jag gjorde iallfal några räddningar så jag är iallfal nöjd för dä :) men efter matchen så åkte jag med mormor och morfar hem till mamma , åt mat och fikade lite för att hon har ju fyllt år :) men senare vid 8 så gick jag och sara hem , när jag kom hem så satte jag mej vid datan lite , sen duschade jag , och jjust nu ser jag på fotboll , ser real mot något lag och sen milan - Lazio , ska nog sova snart iallfla , börjar bli trött , skola i morron så måste vila ut mej lite , men hare bra !

pusshej !

snurrigt !



hej
vaknade vid halv 12 , satte på datorn lite , och senare tog jag något att äta , ser just nu på tv och inte gör någonting , venne ens vad jag ska göra idag , men det är sånt som märks ,men hare bra och messa om du vill ses !

pusshej !

fredag !

heej !
vaknade som vanligt idag , gick till skolan , hände inte så himla mycket idag , fick iallfal tbxa mitt matte prov och jag gick G på dä så jag är fan dö glad ! :D hahaha typ första provet som jag fick G på och i matte också ! :D vi hade ialfal musik idag , och hamdi sjöng för våran musiklärare och hon va sjukt duktig !! :) jagh skull eockså sjungit men jag hann inte göra dä , men vi tränade på trummor på musiken hahah , och jag lovar att jag va så jävla dålig hahahah !! men aja , efter skolan så stanade jag lite där , pappa kom och hämtade mej, vi släppte av anni hemma hos henne , sen åkte till min mamma , jag packade mina saker , sen åkte hem till pappa , gjorde mej iordning lite sen åt mat , och senare gick jag ner till centrum och mötte anni , alice , fanny och hamdi , vi gick till ica och handlade lite godis och massa gott , sen gick vi hem till mej och fixade allting , vi åt glass med smällta hallon , och godis , chips och dip ! :D mmmm va gott det var ! bilderna på när vi va hos mej kommer senare, har inte fått dom av alice än , får dom nog senare , men hare bra !
pusshej !

   


dagarna går men ingen jävel som förstår ..

hejhej , vaknade som vanligt , gick upp och fixade mej lite , sen drog jag till skolan , orkar inte berätta om skoldagen men efter skolan iallfal så gick jag hem , satte mej vid datan ett tag och sen somnade jag , va skit trött , men senare så ringde mamma oh berättade att vi skulle till saras skola vid 6 , så hon kom och hämtade mej då , när vi kom till hennes skola så fick vi vänta lite innan vi fick gå och och sätta oss , och vi skulle få mat och masser med saker som saras klass har gjort , maten va rätt så god , det va smörgåstårta och massor med andra saker , det va gott ! men som efterätt så vare massa med kakor , tårter , bakelser och panakotta , dö gott , ska vissa lite bilder jag tog där ifrån också , men det va iallfal sjukt gott , bara att jag åt ihjäl mej så jag behöver ju inte äta någonting på 5 år nu hahaha xd är skit mätt ! :D men hare bra !
pusshej !








polisanmäld !-.-

tja
vaknade vid kvart i 8 , somnade nästan om , sen kvart över kom anni till mej, vi pratade lite och så , sen drog vi till skolan , när vi kom till skolan så pratade vi med hamdi , alice och fanny , sen så gick jag hamdi och alice på lektion, pratade med våra mentorer , sen hade vi rast , pratade med typ alla på rasten och så , lite jobbig dag iallfal, gick inte på några lektioner typ , orkade verklingen inte , aja , kom nyss hem iallfal, ska ta mej något att äta , sen ska jag nog sova ett tag , mår inte så bra , ska nog inte träna heller , men aja hare bra !

Pusshej !

stan med bästa !

tjatja !
idag har jag varit med dom hära gullungarna , jag har haft sjukt roligt ,
efter jag och alice hade slutat så åkte vi direkt ner till stan och mötte rebecka flemming och anni , becka drog efter ett tag , men vi va kvar , vi åt mat , chicken kebab !!!  haha godaste , sen så gick vi runt lite på stan , och senare så bestämde vi oss för att spårvagnsluffa , så vi gjorde dä , vi åkte till fridvalla sista hållplatsen , sen åkte vi typ 3 hållplatser igen och stannade vid netto i eneby , vi köpte lit egodis och sånt , sen tog vi spårvagnen tbx till stan , och där va vi ett tag , jag hamdi och fanny satt på mc ett tag för att vänta på alice oh anni som skulle hem till alice för att hämta en sak , sen när dom kom tbx så tog vi bussen till ektorp , hände lite saker där iallfal, sprang som idioter iallfal -.- sen när jag kom hem satte jag mej vid datan och så , sen gick jag oh la mej , men har bra !
pusshej !





hmm .. xd



hahahahaha aa jag och alice gör legins på slöjden , haha så jävla fult tyg asså xd haha , men dom är inte klara än , men tänkte visa tyget iallfal , haha alice påstår att hon och jag ska ha dom samtidigt på oss och sen se likadana ut i sommar -.- hahah men jag kommer fan inte andvända dom :P

pusshej !

upp & ner !



hej !
vaknade vid 7 , dö trött -.- orkade knappt gå upp , men gjorde det iallfal sen , kom till skolan ungefär vid 20 över 8 då vi började , orkar inte berätta om skoldagen , den va som en vanlig skoldag bara , men aja , ska iallfal snart gå oh ta mej någonting att äta är skit hungrig , senare blir det nog att dra till gårn ett tag, och i morron fyller min mammmi år ! :D så puss på henne imorgon dårå !

pusshej !

kärlek !

 

LÄS!


När hon går ifrån dig och är arg..
- Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar..
- Kyss henne!

När hon puttar dig eller slår dig..
- ta tag i henne och släpp henne aldrig !
 
När hon börjar svära åt dig..
- Kyss henne och säg att du älskar henne!

När hon är tyst..
- Fråga vad som står på!


När hon ignorerar dig..
- Ge henne din uppmärksamhet!

När hon drar sig ifrån dig..
- Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst..
- Säg att hon är vacker !

När du ser att hon börjar gråta..
- Håll om henne och säg ingenting!


När du ser henne gå..
- Smyg upp bakifrån och krama om henne!


När hon är rädd..
- Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel..
- Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon retar dig..
- Reta henne tillbaka och få henne att skratta


När hon inte hör av sig på ett tag..
- Försäkra dig om att allt är okej


När hon tvivlar på dig..
- Försvara dig med sanningen!


När hon säger att hon tycker om dig-
- Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

När hon tar tag i din hand..
-  Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!

När hon berättar en hemlighet..
- Håll den hemlig!

När hon tittar dig i ögonen..
- Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!

När hon saknar dig..
- Är hon sårad på insidan

 När du krossar hennes hjärta..
- Försvinner aldrig smärtan!

När hon säger att det är över..
- Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!


När hon laddar upp den här texten..
- Vill hon att du ska läsa den!


HAAHHAH BÄSTA !

http://vimeo.com/9083047

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

hip hop / streat dancing !!

http://www.youtube.com/watch?v=8FX_NFOgQEU

http://www.youtube.com/watch?v=83L7fEf-5oc


http://www.youtube.com/watch#!v=FIgPSVbifog&feature=related

http://www.youtube.com/watch#!v=79NA1sXS9to&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=dZa_FjcGU-s

http://www.youtube.com/watch#!v=4_sG1TymtPg&feature=related


dålig uppdatering !

 

hej , förlåt för min dåliga uppdatering men har inte haft någon lust att skriva i den ...
men aja , skolan idag iallfal , den va väl sådär , iallfal bättre emot vad den va igår -.- asså igår då hatade jag verkligen min klass men endo älskade den , allting på musicalen gick åt helvete , och hela inspelningen blev helt fel , ucch vad arg jag blev , asså jag hamdi , sara , catrin , johanna , alice och sanna har fan jobbat dä hårt med den , och sen nu så gick allting åt helvete , asså fan vad arg jag va !! men jag lugnade iallfal ner mej senare . men dagen idag va iallfal bättre , slutade vid 3 , gick hem och gjorde iordning rummet lite och satt vid datan , sedan kom farmor och farfar , jag satt och fikade med dom nyss , men nu sitter jag vid datan igen , men ska iallfal träffa bäästis senare , hn ska sova hos mej :D och så har vi ju förståss studiedag i morron och på fredag sjukt sköönt !! men aja ska väl ut i köket och sätta mej med farmor och farfar igen och prata lite , hare bra !

PUSS !

älskar !



jag älskar er ! ni är någonting som jag aldrig kommer att glöma , tack för att ni finns ! <3

vill haaa !!



såååå himla fina skor !  ska köpa dom förmodligen :D uch vad jag älskar dom !

miss him !

hejhej !
varti i skolan idag , fick lite sovnorgon dö skönt :) hade inte så jätte många lektioner idag , typ 4 stycken eller nåt , men aja , slutade typ vid 20 i tre , satt kvart i lite i skolan , och sen gick hem , när jag kom hem så satte jag på datan och nu så ska jag ska äta , ska hjälpa mamma lite med maten , men hare bra !

PUSS !

älska låten !!!


I gotta go my own way !

vet inte vart jag ska börja , allting känns hela borta , hela mitt huvud är helt surrigt , vet inte vart jag ska tavägen , det är någonting i mej som saknas , jag kan inte komma på vad det är , någonting får mej att må dåligt och någonting saknas verkligen , från den dagen jag lämnade dej så har allting gått åt helvete , jag vet inte vart jag ska ta vägen , luften inom mej tar snart slut och jag kanske inte finns mer , allting är mitt fel , allting jag gör och har gjort har varit mitt fel , alla skyller på mej , allting är verkligen mitt fel , vet inte vart jag ska ta vägen asså , just nu rinner tårarna ner , och jag vet inte vad jag ska göra , allting runt omrking mej snurrar , allting är svart , jag vet inte längre om jag har någon makt , makt över mej själv , känns som att alla andra styr mina känslor och som att alla bästämmer över mej , vad ska jag göra , jag har verkligen förlorat allting , ingenting är som förr , jag förslorat allting , och ingenting kommer bli som förr , allting kommer bara bli värre och värre , ingenting kommer komma tbx... !
miss you !
:'(

och man måste tydligen skriva på bdb och i bloggen för att någon ska fatta att man inte mår bra , ingen förstår ju annars ...

i love football !

heej !
vaknade ungefär vid 11 idag , gick upp pch satte mej vid datan , åt lite kakor som min mamma hade gjort , sen så gjode mamma lite mat , och så åt jag lite , sen så drog jag till träningen , sjukt rolig träning idag , skit kul att vara tbx , har längtat dö mycket :) men efter träninge så åkte jag hem , duschade direkt , sen satte jag mej vid datan , fixade mej lite , och sen gick ut oh träffade frida ett tag , sen vid 7 så gick jag hem igen , och nu sitter jag vid datan , anni och alice kommer snart till mej , venne vad vi ska göra , prata blir det nog :) men hare bra !

PUSS !

och jag är verkligen glad idag ! :D:D älska denne dag !!!! :)

trött !

heej !
jag oh heidi vaknade ungefär vid kvart över 1 , hon va tvungen att åka hem typ då , så en sak hände , men det behöver jag ju inte skriva om precis , men senare iallfal så kom hennes pappa oh hämtade henne , och då satet jag mej vid datan och sen åt lite , och nu ska jag snart in i duschen , ska träffa frida senare , venne vad vi ska göra riktigt , men aja vi hittar väl på något antar jag :) men hare bra !

PUSS !
och heidi , du vet att jag finns i alla lägen för dej gumman , finns om du vill prata oh allting , kommer alltid va den som lyssnar vad du har att säga , älskar dej gumman ! <3

saknat dej !



tjaa !
vaknade typ vid kvart i 7 , gick up pch fixade mej lite , och sen drog jag vill skolan , hände typ ingenting i skolan idag förutom att jag fick dampet på en lärare -.- haha , men efter skolan så drog jag oh fria hem till mej och packade mina saker och sen hem till min mamma och lämnade dom , och sen fixade vi oss lite , och sen drog vi ner på stan och träffade heidi , vi åt lite på mc , och sen träffade vi några och pratade med dom lite , ssen drog jag oh heidi hem till mej och åt lite och fixade oss lite , sen drog vi till gårn och va där tills det stängde , det händer typ ingenting där idag , det va inte så många där , men det va endo kul :) men just nu så sitter jag hemma med heidi och vi gör ingenitng ska väl sova snart , men hare bra !

älskar dej heidi , har saknat dej sjukt mycket ! tack för dagen med dej och frida , det va sjukt kul ! <3

PUSS !!


läskig mardröm !

hejhej !
vaknade av att klockan ringde klockan 7 , va skit trött när jag gick upp , för jag ahr inte sovit någonting i natt typ , kunde fna aldrig somna , och sen had jag en läskig dröm fan ;o ucch på den , så får man inte drömma haha , men aja jag fickade mej iallfal och sen gick till skolan , hade inte så himla mycket i skolan idag , sluade 20 i 2 , sköönt ! gick hem typ direkt och när jag kom hem så satte jag på datan oh gjorde lite mat , och nu sitter jag här och inte gör någonting alls , ska nor ner i centrum med pappa snart tror jag , ska handla tills i morron , ska ju till yxbaken med skolan ! :D hehe så jävla kul ! men jag är ju dock inte så bra på att åka men aja det går säkert bra haha :) men nu ska jag dra mej , kanske skriver lite senare ikväll , men hare bra !

PUSS !


RSS 2.0