medvärldensunderbarastehamdi !

förlåt för min dåliga uppdatering , har inte haft lust att skriva så mycket den hära veckan , men tänkte skriva lite om dagen idag allfal !

vaknade hos anni vid halv 2 , vi låg kvar lite och pratade , sen så tog jag på mej kläderna och så gick anni medmej en bit hem , när jag kom hem så satte jag på datan och la mej på spikmnattan ett tag :) dö sönt vare , men min rygg gör fortfarande ont :( senare tog jag någonting att äta och sådära, sen fixade jag mej lite fort och drog hem till hamdi , typ direkt när jag kom så gick vi till affären och handlade lite och sådära , sen gick vi till hamdi igen , nu sitter hon och äter och jag sitter vid hennes data och chattar lite med folket (Y) ska snart se film och sådära , och senare blir det stan tror jag ! skriver kanske senare eller i morron , puss !

hamdijama , jag älskar dej hjärtat !

/ sophia dehlin

första skoldagen .

första skoldagen idag då ! den va väl helt okej , gjorde typ ingenting , bara chillade , började klockan 10 och slutade kvart över 12 sjukt bra !

vaknade iallfal kvart över 7 , kunde inte sova så satte på tvn ett tag , senare åt jag frukost och sen började fixa mej lite smått :) vid 20 över 9 kom alice till mej , sen halv så gick vi till skolan , mötte ellinor , fanny och anni påvägen så vi gick med dom , när vi kom till skolan så va det först samling sen fick vi gå in i skolan , fick reda på hela veckans shcema och sådära , sen hade vi rast , gick runt lite och sådära , sen vid kvart över 12 gick jag och anni hem till mej oh kollade på karate kid , så jävla bra film ;o ae jag dör så bra den är :)
senare så åkte vi ner till stan , mötte hamdi och fanny där , sen så chillade vi lit ei stan och träffade hakija och amel m, senare kom frida och elvis också :) vi satte mest och pratade och hade sjukt kul haha !
men sen så tog vi bussen till ektorp , satt i vilbergen ett tag , sen sprang jag hem hahaha xd det va fotboll på tvn jue ;o men när jag kom hem hade jag it ens den kanalen -.- så satte mej vid datan istället haha :D
ska snart lägga mej i sängen och skolla på film , så alla kan ju messa !












/ sophia dehlin

skola i morron -.-

ohh jag vill inte :( skola i morron och jag känner verkligen inte för att gå kan jag ju säga -.- sommarlovet har gått så himla fort och det känns sämst :( önskar bara att det kunde vara i en månad till men aja -.-

ska berätta lite om dagen idag ..
vaknade vid 1 , gick upp pch åt lite mat och sådära sen satte med lite vid datan :) kollade på karate kid , så jävla fucking bra ;o underbar film ! älskar den ! men senare vid kanske 5 så gick jag ner till centrum och träffade fanny , och sen gick vi hem till fanny där hon och hamdi va , sen snacakde vi lite , och senare kom frida oh anni , gjorde typ ingenting , lyssna musik och fixae lite saker till dansgruppen :) FÖRESTEN ALLA NI SOM LÄSER MIN BLOGG , VI HAR STARTAT EN DANSGUPP PÅ ONSDAGAR , OCH OM NI ÄR NYFIKNA PÅ ATT DANSA SÅ KOM GÄRNA OCH PROVDANSA ELLER NÅT :) SKULLE VARA SKIT KUL !
men senare så drog jag hem , duschade och så , ochnu sitter jag vid datan ska snart lägga mej för det är ju fitta skola i morron -.- men hare bra ! puss !







/ sophia dehlin

hatar dej så mycket att jag fortfarande älskar dej ..

förlåt för min dåliga uppdatering , men jag har varit hos pappa den hära veckan oh min dator där är så jävla seg , det tar typ en halv timmme för att komma in på in på internet -.- så jag har inte varit inne på internet på typ hela veckan xd men aja

agustifesten dock , i onsdags va jag i stan xd och i torsdags och igår ! :)
igår va det sjukt kul , åkte karuseller och gick runt lite haha , gjorde inte så jätte mycket egentligen , men träffade sjukt underbart folk , och discot va fan fett kul :) sakner och thing har hänt dom hära dagarna så hoppas inget dåligt händer mera , hoppas bara på bra saker ! men idag så vaknade jag hos angelica vid 12 , mamma kom oh hämtade mej så åkte vi hem , när jag kom hem så gjorde mamma mat , och jag satte på datan , satte på en film också , och nu har jag precis ätit och mamma har precis åkt på bröllop , ska väl snart gå in oh ducha och fixa mej lite , sen blire väl stan med dom bästa ! skriver kanske om dagen senare ikväll , puss !


/ sophia dehlin

fredag den 13 !

hej alla underbar människor !
idag är det dock fredag den 13onde ;o enligt facebook så ska anni dö idag ;o men det ska dock inte hända ! :)
ska berätta om dagen idag :)

vaknade upp hos anni vid halv 4 , vi låg kvar i sängen ett tag och sen gick vi ner och åt frukost , och nu håller anni på att göra sj iordning och sådära , sen ska vi dra till min mamma och packa och sen till pappa , och senare träffa hamdi antar jag :) vi får väl se vad vi hittar på att göra , något kommer vi iallfal på :) men messa om ni vill ses !
pusshej





/ sophia dehlin

i svåra stunder fick du mej att inse ..

shuuuuuuuuu ! :D
hihi börjar inlägget med ett stort hej dock xd haha , vet inte varför men jag är glad på utsidan idag , och lite irriterad och ledsen på insidan , så alla ni vet hehe :)
vaknade vid halv 1 :) gick upp ph åt lite mat och sådära , sen satte på datan , snackade lite med hamdi oh så , sen fixade jag mej lite , och nu sitter jag vid datn , ska snart dra ut och möta hamdi , sen vet jag inte vad vi ska göra , vihittar väl på någonting :) men smsa om ni vill ses, pusshej !






/ sophia dehlin

så himla patetisk !!

asså va fan är felet ? vad är felet med dej ? du är helt plötsligt en helt annan person , vad har hänt ? du beter dej som en 5åring , du ä dryg , du är feg , du är jobbig , du är töntig , asså du är helt egotrippad .. asså du ska bara höra dej själv , du är helt jävla patetisk , allting som jag har gjort för dej , hur mycket jag har ställt upp för dej , alla gånger då jag har varit glad med dej för du har varit som en ängel emot mej , men tänk alla som gångerna som du har sårat mej , de tär nog trippet så många gånger du har sårat mej som du har gjort mej glad , asså varje gång jag försöker vara glad och försöker att vara snäll , vad får jag tbx , jo jag får största drygheten emot mej , du är som en spindel i en burk , helt egotrippad som tror att du kommer komma ut snart .. men du komemr sitta kvar i den dära burken tills du har förstått att man inte gör såhära emot en tjej , tänk alla din kompisar när dom får reda på hur du har behandlat en tjej .. aa du din status kommer ligga nere på noll.. så du kanske borde ändra dej själv och börja tänka efter hur du är emot folk.. för en vacker dag kommer du orngra dej så jävla mycket , och då är det försent att komma tbx ..

fucking idiot är du ..

hate that I love you

ibland vill jag bara att du ska säga att du älskar mej .. att du bara vill ha min närhet , men ingenting av dä kommer att gå i uppfyllelse , jag saknar dej otroligt mycket .. och det känns som att någonting i mitt liv fattas , är det du ? eller vad är det .. jag har ingen anning :/

kan börja med att säga att jag är skit trött -.- har sovit sådär i natt , har tänkt på så mycket skit och allting , det har v arit skit jobbigt :( men får se om jag kanske går oh lägger mej senare igen , hamdi ska ju komma till mej , så vi kanske ska se film eller någonting , senare så ska vti nog till utebion om det inte regnar , men just nu så sitter jag vid datan och inte gör någonting , datan börjar bli jävligt tråkigt xd haha , ska nog börjar göra någonting annat istället -.- , men kanske skriver om dagen senare eller någonting , vet inte :P






/ sophiadehlin

bästis kom hem !

hejsan svejsan lingonskog , skoja haha xd -.-

hahahahaha , vaknade vid 12 , gick upp ph fixade mej lite och sen drog ner tills tan och träffade frida :) hon skulle kolla lite på stan och efter ett tag så åkte vi hem till mej igen :) jag fixade mejlite och så , sen mötte vi fanny i centrum , fanny åt på bowlingen så vi följde mä , och sen drog vi oh satte oss vid vilbergsskolan och tog massa med bilder som kommer senare i inlägget !
sen så träffade vi ibbe och gick emot ektorp och sen träffade tolga och sen gickv i till video oh då kom mirza dit :) sen efter ett tag så gick jag oh frida hem till mej oh åt , och sen träffade vi fanyn igen , och då gick vi till video igen och träffade tolga ibbe och mirza , och sen gick vi ner till konst och körde lite fotboll :) sen kom det massa mygg så vi pallade inte vara kvar där mera hehe :) så vi gick till video igen och köpte godis och sen satte vi oss vid skolan och typ snackade lite oh så , senare följde jagoch frida fanyn hem, och sen gick vi ner till stan , vi mötte isma och snacakde lite med honom , och sen gick vi hem igen , när jag kom hem så gjorde jag typ ingenting satte mig vid datan och sådära , sen satte jag på en film och sen somnade jag :)
men hare bra !

puss !















/ sophiadehlin

fanny is the best !

dagen med fanny !

orkar inte skriva om dagen , men jag kan visa lite bilder så kanske ni fattar vad vi gjorde , hehe :)
puss !






why me ? :/

hejhej , har inte skrivit på någon dag för jag ha inte orkat göra dä , men tänkte iallfal skriva lite om idag !

vaknade vid halv nio , kunde inte sova , har haft värdens dåligaste sömn i natt , har inte sovit någonting nästan , har tänkt på allting hela tiden och det har fått mej att må skit dåligt , men jag gick iallafal upp , gjorde lite frukost och satte mej i soffan , höll nästan på att somna om , men det gick inte :( men senare vid halv 11 så fick jag sms av mamma , så jag började packa saker och sådära och sen fixa mej lite , sen så kom hon oh hämtde mej och så åkte vi ner till centrum för att handla lite godis och sådära , sedan åkte vi up till min morbror på landet , skule underbart vare att bara få komma bort från norrköping , bort från allting ! för just nu är allting bara skiit för mej , ingenting går bra , och allting är sämst :/ när vi kom fram så satte vi oss ner och pratade lite , sen åkte vi till affären och handlade lite , och sen när vi kom hem så gjorde vi lite mat , sjutk god mat , och jag blev skiiiiit mätt :) och nu sitter jag vid tvn och inte gö någonting , har precis ätit lite glass och massor av gott :) har pratat mycket med mamma oh sådära också så det känns bra , ska sova här till torsdag,  så jag får se om jag skriver i morgon , vet inte , men hoppas ni alla i norrköping har det bra , för jag har det bäst här ute , och det känns så jävla bra att bara komma bort från allting , för just nu så htar jag mitt liv , allting blir bara fel när jag gör någonting , eller bara jag öppnar min käft så blir allting bara fel , det är nog ingen som saknar mej , så det är väl bra antar jag , men hare bra , finns på mobilen !


/ sophiadehlin

RSS 2.0