iam SOOOO in love !

dåligt uppdatering jag vet , så säg ingenting :) har inte haft lust att skriva någonting men tänkte iallafall berätta om dagen idag !
vaknade vid tio i 8 , gick upp och tog på mej kläder sen gick till skolan, började dagen med musik , okej på morgonen har man världens sämsta röst kan jag lova -.- xd hahah men det gick bättre till sist ! sen såg vi på film hela dagen tills vi hade stuga , gjorde inte alls mycket på stugan va mest taggad för mitt utvecklingssamtal -.- men det gick faktist skit bra , trodde inte det skulle gå bra men skönt att det gjorde dä ! :) sen så åkte jag med mamma till hageby och handlade lite sen hem till pappa och packade mina kläder och sen till mamma igen , jobbigt men aa nu äre iallafall äntligen gjort , och det känns jävligt skönt ! men just nu sitter jag vid datan och har färg i håret , ska färga det mörkbrunt iallafall utväxten :) ska snart äta också så det känns bra ! ska till gårn senare , ska nog sova där , eller jag tror det iallafall har inte bestämmt mej än , men hare bra ! puss ;*






saknar turkiet :(



/ sophia dehlin

du är som knark !

mat mat mat & ännu mera mat .. -.-


ska berätta lite om min dag idag .
vaknade vid ungefär 10 i 8 , gick upp och fixade mej lite och sedan gick till skolan , skolan började ju såklart med mat .. hahah xd frukost fick vi :) åt som aldrig förr (Y) sen hade vi massage , och det va jävligt skönt kan jag lova ! har varit helt stel i kroppen ett par dagar för jag har största träningsverken xd men efter massagen så hade vi rast i ungefär en halvtimme , sen skulle vi göra lunch , och det blev nån wok med kykling i :) och det va skiit  gott! så jag åt såklart ihjäl mej dåockså xd haha sen så vare lite rast och sen började lektionen , vi hade nån genomgång om någonting xd haha sen hade vi mat igen -.- för tredje gången , jävligt mycket att äta kan jag ju säga -.- men vi åt typ macka och te , gott vare iallafall :) efter dä så hade vi sista lektionen och det va hjärtoch lungt räddning , pratade lite om vad just dä va och sådära , sen slutade vi , och då va klockan kvar i 4 -.- jävligt lång dag ..
men jag och sanna tog bussen till stan , sen träffade jag min mamma och vi åkte och låste upp min 3 mobil , så nu kan jag ha comviq i den och det känns jävligt bra ! men jag fortsatte dagen på stan i ungefär en timme efter , sen tog jag oh anni bussen till henne , vi satte på en film och såg kanske halva , sen drog vi till ektorp :) vi satt vid skolan och snackade lite och sen drog till centrum , hon handlade lite godis och sen gick jag hem , det va så jävla kallt ute så orkade inte va ute . och nu sitter jag vid datan , ska snart hämta något att dricka och sen gå och lägga mej , ska upp tidigt i morron , ska va i rececentrum klockan 8 för vi ska till kålmården och vandra i skogen -.- så jävla jobbigt , vi ska gå en hel jävla MIL -.- okeeeeeeej jag kommer dö hahahah , men kanske skriver om dagen i morron , så hare bra ! puss ;*





/ sophia dehlin

asså vadå rubrik ? -.-

bästa dagen i skolan på länge ahaha :D jag kännde mej fifan bästa idag ! :D gjorde redovsning för helklass och jag gjorde skiiit mycket på NOn haha ! yääää ett pluss till mej där !
sitter just nu vid datan hemma hos mamma , väntar på att hon ska komma hem , sen ska jag ner mot stan med bästa hamdi , ska kanske träffa hamo idag , men får se vad som händer , men kanske skriver i morrone ller senare !
hare bra , puss ;*





/ sophia dehlin

12-10-2010 <3

Stanna hos mig:
Lär mig tro på kärlek,
lär mig lita på känslor.
Få mig att älska
såsom jag en gång kunnat.
Älska mig och var ärlig
så att jag ännu en gång
kan känna tillit och trygghet,
så stanna hos mig en stund.
Eller För Alltid!

hamo sabic <3

Dagen i arkösund !

har inte berättat om dagen i arkösund hos angelicas pappa :)
den bästa dagen på länge kan jag ju säga ! det va sjukt kul ! ja hamdi och anni va på gårn ett tag sen kom annis pappa och hämtade oss , vi åkte till affären och handlade , och sen åkte , vi kom fram vid kanske halv 9 :) vi gjorde tacos och åt , sjukt gott va det (Y) sen gick vi upp i huset som ligger en bit i från , vi satte på en film, och sådära , när filmen va slut så satt vi mest och pratade massor ! sjukt skönt att ränsa sitt hjärta till två som verkligen försåt en bäst ! tack för ni lyssnade tillmej , vad jaghade och säga ! och tack för att ni själva öppnade erat hjärta för mej ! iallafall , vi va vaknade rätt så länge till kanske halv 4 eller nåt :) sen däckade vi hahah xd vaknade sen vid typ 11 xd haha hamdi sover inte så länge hon hahah xd aja , vi gick upp pch åt lite , sen tog vi fyrjulingen ett varv :D det va sjukt kul , men angelica körde ju inte så jävla sakta , men nae det är lungt hahahah xd senare så åt vilite igen och satt och pratade :) sen åkte vi därifrpån vid kanske 7 :) sjukt jävla kul hade jag där ! tack mina bästa för två bästa dagar med er ! det va sjukt bäst !
älskar er !

Bilder (Y)















/ sophia dehlin

öppet hus idag :) !

tjoo ! har inte skrivit på ett tag , men har inte haft lust , men tänkte iallafal skriva idag (Y)
vaknade vid 10 i 8 , gick direkt till skolan :) skolan gick rätt så bra ! nu sitter jag hemma och inte göt ett piss xd ska snart träna lite på dans tänket jag :) ska dansa idag på öppet hus, och jag kommer skäma ut mej totalt hahahahah xd men det skiter jag i :D
skulle skrivit om när jag och hamdi va hos angelicas pappa , men gör det nästa vecka eller i morron :) för jag har lite bilder och ett videoklipp jag ska lägga in :) så det blir bra !
men hare bra !





/ sophia dehlin

rubrik rubrik rubrik ? vad för rubrik ..

vaknade precis , min sömna inatt har varit sämst -.- haft ont i huvudet och inte kunnat sova :( jag har haft oro i magen hela tiden, och det känns som att något dålig kommer hända idag :( vet inte varför , men jag hoppas att mina känslor har fel .. för jag hatar när något dåligt händer .. :( men får försöka göra dagen till den bästa iallafal !
men sitter iallafal vid datan nu , gör inget speciellt åt frukost nyss , ska väl fixa mej om ett tag , och sen vet jag inte vad jag ska göra , får väl försöka hitta på någonting .. xD men ni får ha det bra ! puss ;*



/ sophia dehlin

svar på era frågor :)

frågor ni frågat och svaren jag svarar :

anonym :
hur skulle du beskriva dej själv ?
asså jag vet faktist inte , men skulle väl typ säga att jag är en glad person , som alltid sprider glädje till alla , finns alltid där när det är någonting som hänt , och det som flesta brukar säga om mej är typ att jag är snäll och en underbar person , så det är väl dä isånnafall :)
har du nån dröm ? vad isånnafall ?
har kanske inte direkt nån dröm just nu .. har bara levt 15 år , så jag har inte direkt tänkt på dä .. men just nu känns det som att min dröm är att få den killen jag vill ha , och att mitt liv ska gå så bra som det kan gå ! (Y)

fridahultberg !
saknar du mej ?
hahahaha klart jag saknar dej hjärtat ! saknar tiderna i lindö sjukt mycket ska du veta ! <3

anonym :
vem är dina bästavänner ?
just nu känns det inte som att jag har nån bästavän .. känns som jag nyss förlorade den .. men den jag pratar mest med just nu är hamdi , och jag känner att hon är påväg emot att vara som en syster för mej , och syster är bättre än bästavän ..! men den bästavännen jag hade förut , va den underbaraste männsikan på denne jord .. och jag älskar henne verkligen !

anonym :
vad är kärlek för dej ?
jadu , kärlek och kärlek vet jag inte om det finns för mej just nu , jag är fortfarande barn och livet leker fortfarande , i den världen jag lever i just nu så finns det hundratuseltals med players och man blir playad så fort man gör nåt fel  .. därför är jag försiktig , men kärlek för mej kan va både till familj och vänner .. men mest till den killen jag älskar mest av allt .. och att få den känslan om att vara kär kan ingen motstå .. det är en underbar känsla och man mår bra och känner att man bara vill hoppa och skrika för man är så himla glad .. !

anonym :
är du oskuld ?
ja jag är oskuld , väntar tills det blir rätt tillfälle , och med den jag verkligen vill det med ..
hur många har du strulat med och hur gammal va du när du strulade förstagången ?
jag vet inte riktigt hur många jag strulat med .. det är inte så himla många , jag brukar inte räkna .
och jag vet faktist inte hur gammal jag va när jag strulade första gången ;o kan it svara på dä ..
blir du ofta full ?
jag har varit full en gång , och blir knappt full , det är svårt för mej att bli dä ..
favoritfärg ?
min favoritfärg är nog röd, blå , svart och vit :)
favoritmat ?
det är nog tacos :) (Y)

patricia :
gillar du rökare ?
mina kompisar är rökare så jag antar att jag gillar rökare ;)
vem litar du på mest av dina vänner ?
vet faktist inte , det är svårt att kunna lita på folk .. i vissa tillfällen så kan jag bara berätta saker till en person och ibland kan jag inte berätta det till den , så det är lite olika faktist  .. men just nu så är de mest hamdi !
vem brukar du oftast vara med ?
jag brukar oftast vara med hamdi , anni och alice :)
vem gillar du just nu ?
jag gillar en underbar person , och det kan vi ta i verkligheten gummman ;)
gillar du att brottas ?
haha klart jag gillar att brottas , men inte med tjejer ;)

catrin, johanna & sara :
blir du nöjd nu när vi skriver frågor ?
haha klart jag blir nöjd mina sockerpullor ;)
varför är du så snygg ?
ja du , det kan du ju fråga min mamma om ? ;) hahahha
vad tycker du om oss ?
haha vad jag tycker om er ?hahah det fattar ni väl själva att jag hatar er ;o ni är ful och duma ! :d
haha neeej jag skojade bara ! jag älskar er tjejor , ni är fanimej bäst !
vad va ditt första intryck av oss ?
mitt första intryck av catrin va typ bitchig xd dryg och trodde att hon va nåt hahah !
intrycket av sara va att det känndes som att du va svår att prata med och få kontakt med .. och att du va mera för dina andra kompisar .. ville helst inte hitta nya ahhaha :P
och intrycket av johanna va : tyst , sa typ ingenting , va lite smigol i början , men sen såg jag att den tjejen , hon kan rocka fett asså ! :D
skulle du vilja ha en minigris hemma ? för vi tycker dom är så himla söta :D
hahaha nae det skulle jag inte vilja hahaha xd som är grisar som grisar ner dock :D

anonym :
om du va tvungen att välja 3 ur din klass att strula med , vilka skulle det va då ?
HAHAHAHAH shhhheeeeet vilken frååååga :D hahahaahha
ee det skulle nog va alaa , philip & dennis , haha inte för att det nånsin i mitt liv kommer hända mej aa xD
vilka är dina falskaste vänner ?
jag har insett att många är falska nu för tiden .. vill inte nämna några namn hör på bloggen , så jag tycker vi tar det när vi ses ..

Anonym:
Kan du gå och slå en person som är yngre eller äldre än dej ?
asså slå och slå , det beror ju på vad personen har gjort .. yngre för mej är typ 97 och neråt.. 96or och uppåt varför inte , om dom verkligen gjort någonting så dom förtjänar det så varför inte .. inte för att jag slåss men aa..
Blir du lätt irriterad ?
aa faktist blir jag dä .. när folk är tröga och irriterande så blir jag irriterad jävligt lätt hahah xd
Har du nånsin kännt att ditt utseende är så fullt att du vill ta livet av dej ?
nae det har jag verkligen inte gjort .. jag är iallafal inte emo .. -.-
Varför är du så söt ?'
söt är jag kanske inte .. men fråga min mamma ;) det va hon som födde mej ..


så det va svaren på era frågor ! tack för att ni frågade , vissa frågor va lite priviata och lite känsliga , men det gick bra iallafall :) hare bra ;*


/ sophiadehlin

it's okey .

äntligen hemma ! :)
kom nyss hem ifrån gårn , det va väl sådär där idag , vart lite tårar och så men annars vare helt okej !
just nu gör jag ingenting alls , sitter bara vid datan lite , ska väl snart lägga mej och sova antar jag , är trött i ögonen och huvudet ! :( men skriver nog i morron , hare bra ;*



/ sophia dehlin

miss our times together ..

äntligen hemma från skolan !! det känns sköönt ! dagen har varit sjukt lång och helt vild xD haha
men sitter iallafal vid datan nu , ska snart fixa mat och sen sätta mej vid vårat nya köksbord ! hihi :) (Y)
senare blire säkert gårn som vanligt , eller så får jag väl se om jag stannar hemma , men det är ju tjejkväll där idag så kanske måste dit endo :D skriver kanske senare eller i morron , hare bra ;*

juuuuuste måste säga en sak , skolfotot kom idag till skolan , fyfan ! -.- aee uch på mej , men puss på alla andra i min klass ! <3



/ sophia dehlin

frågestund !!

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN NU !
NU HAR DU CHANSEN ATT FRÅGA MEJ VAD DU VILL OCH JAG SKA SVARA HELA ÄRLIGT PÅ DOM FRÅGORNA , FRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGA PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! :)

kniven i hjärtat !!

vill börja med att säga att kniven i hjärtat är fan den bästa filmen jag sett på länge asså ;o ! hahah okeeej lite efter kanske , men det va första gången jag såg den igår kväll hahah :) (Y) men skiiit bra !

ska berätta lite om dagen idag , vaknade vid kvart i 8 , gick upp och tog på mej sen drog till skolan , möte angelica innan och så gick vi tsm , när vi kom till skolan hade jag hemkunskap , maten va sådär och teorin va fan sämst -.- efter hemkunskapen hade vi rast i typ 50 minuter sen hade vi slöjd , aa jag fick ju panik op slöjden för jag fick sprätta upp hela jävla tiden och det va så jävla jobbigt och irriterande xD HAHAHAH , efter iallafall hade vi lunch , åt inte så mycket va inte ens hungrig xd sen hade vi mentor och skol-if , sen slutade vi , gick hem och sådära, och nu sitter jag vid datan och gör ingenting alls , ska nog ta mej nåt att dricka och så , sen blire väl gårn som vanligt -.- skulle egentligen dra och provdansa , men vill inte dra själv :P eller jag får väl se hur jag gör :) ivilket fall ska jag endo till gårn sen haha :) men hare bra ! puss ;*





/ sophia dehlin

lev inte ditt liv i brådska , utan njut av dom fina ögonblicken ..

morning sunshines !
vaknade upp med världens solstråle bredvid mej ! (Y)
angelica sov hos mej i natt , vi kom hem vi kanske halv 3 :) gickoch la oss direkt och somnade på dirren !
vi vaknade halv 12 ungefär , låg kvar ett tag i sängen sen fixade jag lite frukost ochsådära , vi satte på jönsonligan igen ! och nu sitter vi i sängen och snackar lite , hon ska hem snart och jag ska in i duschen (Y) sen blire väl gårn som vanligt -.- heheh XD men harebra ! ;*


/ sophia dehlin

mutherfuckers ..

okeeeej irriterad -.-

finns fan folk till allting, folk som är falska och äkliga , som inte vet vafan dom snackar om ... dom borde fan gå och skaffa sej ett liv tycker jag .. hatar när folk ljuger och drygar som jag venne vad , ha respekt istället och väx upp , nån gång i ditt liv kommer du själv få känna på smärta , och det är inte vilken smärtasomhelst ...

when loves take over ..

hej svejs i lingonskogen :) (Y)

vaknade hos anni vid halv 2 ungefär , gick upp och åt goooood panpizza ! hihi , vi kollade lite på tv också , sen börjae anni fixa sej lite och sådära , sen drog vi hem till mej , jag åt lite och fixade mej , sen drog vi till gårn , va inte så många där ibörjan , och det va fan sämst xD sen senare kom det lite mera folk , och det blev en aning roligare ! sen drog jag och anni till kungsgatan , det va inte ens kul där så vi drog till stan istället . träffade hakija amel och micha tror jag han heter :) hehehe , jag och anni åt lite och så , sen drog vi med hakija hem , vi satt i hand trapp och snackade massor (Y) sen vid halv 2 gick jag och anni till mc , köpte 4 chees hahah ! sen satte vi oss i södertull och väntade på bussen , bussen kom efter 20 minuter , haha när vi satt på bussen kom min pappa också på så det va väl bra , annars hade han nog fått gå hem :( men när vi kom hem så fixade vi lite , la oss i sängen och satte på en film , vi kollade på jönsonligan på kollo hahah , skiiit bra film ! men ska gå och sova nu , hare sjutk bra alla underbara människor som läser min blogg ! puuuussss ! ;*









/ sophia dehlin

att vara stark kan vara svårt ..

hej , har inte skrivit så mycket på bloggen , min dator hemma hos pappa har lite cp damp , men nu är jag iallafall hos mamma så då kan jag säkert blogga några dagar irad !

ska berätta lite om dagen idag , vaknade vid halv 8 , hade en så konstig dröm så jag va bara tvungen att dröma lite till så jag ställde klockan på tio i 8 xd hahaha , så jag gick up och gick till skolan , skolan gick sämst för mej idag , kunde ingenting och allting blev fan bara fel -.- men jag gick hem när jag slutade , packade kläder till mamma oh drog till henne , nu sitter jag vid datan , ska snart äta och senare blir det nog att dra till gården ett tag , hoppas jag kan komma på bättre tankar och jag hoppas folk kommer dit och får mej på bra humör , för jag behöver verkligen någon som gör min dag :( för allting som hänt och sådära , så känner jag för att göra något roligt och bara få älska mitt liv för en minut , men jag kanske skriver mera ikväll när jag kommer hem , hare bra !





/ sophia dehlin

RSS 2.0