saknar min mamma !

hej alla tråkiga -.- för det första vill jag bara säga att det regnar ute och vädret suger riktigt jävla hårt .. och sen saknar jag min mammi som är i thailand just nu :( behöver verkligen prata med henne om allting, hon är den ända som verkligen förstår mig riktigt bäst !

sitter just nu iallafall vid datan hos mamma, gör ingenting, kollar ut genom fönstret bara och tänker på allting..
den hära dagen har varit sådär.. inte den bästa dagen precis.. haft en jobbig dag i skolan, och dagen har gått jävligt långsamt.. klockan är just nu kvart över 6 och det känns redan som hela dagen har gått! blir nog inte att göra någonting idag, blir nog bara att sitta hemma, ska nog ta lite glass och smälta hallon och blåbär med systeryster min, sen ska jag nog ta och kolla på tvn ett tag, men skriver kanske senare om jag har lust, men hare bra pusshej ;*

Om min dröm bara slog in så skulle jag inte ha nåt att oroa mig över ..


/ sophia dehlin

mitt liv börjar om ! och bort med allt skit !

NU har jag  bestämt mig för att verkligen börja om mitt liv på nytt och slänga bort med all skit som är runt om mig! all falskhet som dom flesta människor sprider ifrån sig kommer inte komma in i mitt liv längre, dom som tycker jag är en idiot och inte vill ha nåt med mig att göra längre, okej säger jag bara till dom, vad ska jag göra åt saken, om du själv väljer att vara falsk och att du inte ens kan ta reda på sanningen innan du börjar med det du gör så är det ditt problem! har mina egna problem nu, och skiter fulldständigt i alla andras förutom dom som är äkta emot mig ! nytt liv, nya händelser, och ett bättre liv säger jag bara !

Kände bara för att få ut det hära, känndes bra att skriva, så hoppas verkligen att allt blir bra nu och det ska det bli också ! pusssssss !!




/ sophia dehlin

14 dagar kvar nu !

fyfan va det börjar närma sig ! det är verkligen så jävla nära så det är sjukt ! bara två veckor kvar sen sitter jag i thailand och solar ihjäl mig på stranden mmmmm så jävla underbart ! kommer inte sakna norrköping ett jävla skit ! bort från alla problem och allting, sjukt jävla underbart ! tack mamma för det hära tacktacktack ! jag älskar dig !

sitter iallafall just nu vid datan, kom hem från skolan för typ 20 minuter sen, har varit en helt okej dag faktist, har varit på bra humör hela dagen och allt har varit bra :) iallafall ett tag till hoppas jag att det är bra iallafall, det brukar alltid komma någonting per dag som är dåligt eller nåt jävla fitt problem -.- sjukt irriterande, men ska iallafall försöka hålla mig borta från problem och sådära, för orkar inte vara deppig och ledsen som alltid, så skippar det idag :) vet inte vad jag ska hitta på idag heller, kanske drar mig till gårn senare eller så stannar jag hemma och tar det lugnt :) men hoppas ni får en underbar dag, så skriver jag ikväll eller i morron, pösselipöss


/ sophia dehlin

everything i do, do it for you...

Hejbloggen !
blir nog ett kort inlägg just nu. Sitter vid datan och inte gör ett skit, sitter och tänker lite på vad det är för mening med livet? det är helt sjukt.. asså alla har problem just nu, alla är deppiga och alla förhållanden tar slut :/ vad är det som håller på att hända :( skit på livet just nu bara :( ohh !!
men aja orkar inte skriva mera, skriver nog i morron, pusshej ;*




/ sophia dehlin

om min dröm bara blev sann ..

det jag önskar mest av allting i världen är att min dröm går i uppfyllelse..
en dröm som jag drömt väldigt länge nu.. som känns helt underbar ! att bara tänka på drömen får mig att gråta.. tårarna bara rinner ner för kinderna och slutar aldrig..
att få må såhär i dagar och nätter känns så konstigt.. har aldrig mått såhär.. känner mig inte mig själv i det hära, det är någon annan som är i mig, men vet inte vem, någon som får mina tårar att falla ner och mina knän falla ännu längre..
och att få den känslan av att folk inte bryr sig eller överhuvudtaget går bakom mig rygg det är helt sjukt.. människor är falska och är så jävla faliga, dom kan ställa till med så jävla mycket besvär, så jag har bestämt mig för att ta avstånd från sånna personer.. folk som inte ens kan höra av sig behlver inte höra av sig nåt senare heller.. när som väll ångrar sig och får en dålig magkänsla av det dom mist.. då får dom skylla sig själva..
har inte så mycket mer att skriva än att jag saknar allting så sjukt mycket :/



/ sophia dehlin

längesen jag skrev ..

jag vet att det va väldigt länge sen jag skrev i bloggen.. har inte haft ork till att skriva.. har haft så mycket annat att tänka på och allting har kännts så jobbigt, men jag tänkte iallafall skriva idag :)
va på badhuset idag :) simmade och sådära, stannade kvar med dennis, philip pch bästa johanna :) sjukt kul vare ! efter åt följde jag med mamma och handlade, sen åkte jag hem till pappa och packade mina saker och sen gick till mamma :) tog en dusch direkt när jag kom hem, och sedan hade mamma gjiort mat som jag åt :) sitter just nu vid datan eler klar och fixad och väntar bara på catrin, johanna och sara :) sen drar vi oss mot ektorp , får se om det blir kul där annars blir väl stan antar jag.. vill egentligen inte dit.. men aja får se hur det blir, pöss hej!




/ sophia dehlin

HAHAHAHAHAH klockren !




;PpPppPppPPpPPpppPP

Döds trött efter skoldagen .. känns som att dagen har varit lång och tråkigt, allting har tagit så himla långtid ;o SO passet vi hade i skolan känndes som 100 år fast det va i 1 timme eller nåt ! haha men ska inte klaga så mycket!
sitter just nu iallafall vid datan och har precis tagit en dusch, ska snart ner till tvättstugan och tvätta åt mamma, ananrs blir inte mina kläder tvättade haha :D sen vet jag inte alls vad jag ska göra , har suttit hemma i typ 5 dagar nu och inte gjort ett skit, suttit och kollat på film så antar att det blir samma idag då :( saknar älskling skit mycket! hoppas jag träffar han snart! skriver kanske senare på dagen ett nytt inlägg om jag har lust, annars tar jag nog min tid i morron och gör ett inlägg puss ;*




/ sophia dehlin

plugg !

hello wonderfull persons :D !
Dagen har varit helt okej, skolan har gått rätt så fort även fast jag gick till 20 över 3. Tur att vi hade vikarie annars hade vi slutat klockan 4 och det har jag inte orkat, skulle haft engelska då, och engelska är ju inte mitt ämne precis, men det gick ändå rätt så bra :) efter skolan gick jag hem direkt, mamma hade gjort mat när jag kom hem så vi satte oss och åt lite, och nu sitter jag vid datan och inte gör ett skit, har precis gjort klart mitt plugg i engelska, så det är klart ! sitter också och funderar på vad jag ska hitta på idag, tror väl att jag ska vara hemma och ta det lugnt, orkar inte göra så mycket, är sjukt trött :) men hare bra så skriver jag kanske i morron :) pussen ;*







om ni undrar vad det hära är förnåt så är det faktist min lerskulptur jag gjort på bilden hihi :D det är ett UFO med jupiter och mars i armarna :D (Y




/ sophia dehlin

jag älskar att jag älskar dig !

Tänk, det går månader efter månader, dagar efter dagar, timmar efter timmar, minuter efter minuter och sekunder efter sekunder, och och det går bara framåt och framåt! Varje dag som går snurrar mina tankar i mitt huvud runt.. tankar om hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag vill vara med dig !
Det handlar inte bara om att ha någon vid min sida som säger att den älskar mig, det handlar inte heller om att bara visa världen att jag har en pojkvänn, utan det handlar om att jag verkligen är med den jag älskar och att jag verkligen är lycklig med dig! Varje dag jag vaknar så vaknar jag med ett leende på läpparna och får den dära känslan av att du finns kvar hos mig ! du är det allrafinaste jag har! och du är den bästa presenten jag fått! du är som den sista pusselbiten i mitt pussel, som passar in perfekt ! vet inte vad jag ska skriva mera .. :( har bara lust att skriva en hel jävla bibel till dig om hur mycket jag verkligen älskar dig :( ! du är den personen som i svåra stunder, får mig verkligen att inse ! du hjälper mig igenom allt det svåra, och verkligen får mig på bra humör.. du är den allrabästa i mitt liv, och snälla lämna mig aldrig ! om du lämnar mig, så krossas en halva av mitt liv, och den halvan är du !
Hamo sabic, volim te <3




/ sophia dehlin

underbart väder !

vill bara börja inlägget med att säga att det är världens underbaraste väder idag ! jag älskar när våren är här och solen är frame ! älskaälskaälska solen och älska hela dagen känns det som !

sitter just nu vid datan , gör inte alls mycket, lyssnar på musik och väntar på att älskling ska svara på facebook så jag kan få reda på när han kan ses :) har bara lust att gå ut och gå , sjukt himla skönt att göra det ! men nu känner jag att jag inte orkar skriver mera, det fick bli ett kort inlägg idag, men skriver kanske om dagen ikväll :) tror jag gör det faktist ! men hare bra , och glöm inte att gå ut och roa er i solen nu ! hihi pööööössss ;*






/ sophia dehlin

En Månad kvar !

hihihi det är bara en månad kvar exakt tills jag drar mig mot thailand ! är peppad redan nu heheh ! vet att det ska bli skönt att slippa mig lite här i sverige ;) för det ska bli jävkligt skönt att få komma härifrån ett tag :D !

sitter vid datan just nu och inte gör ett skit, väntar på att maten ska bli klar, så ska jag äta, sen fixa mig lite och sådära :) det blir nog att träffa clara och emma lite senare, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi får se vad som händer :) det kanske blir att vi drar till stage och kollar på bästa catrin som ska sjunga hihi :D skriver kanske senare i kväll om jag orkar det :) men ha en sjukt underbar fredagskväll allihoppa och ta hand om er ! puss ;*





ibland känns saker och thing himla jobbigt ... men det är bara att vara stark och visa vem man är och göra det bästa av allting, då blir det alltid bra till slut !




/ sophia dehlin

sova ! ;*

hej trötta bloggläsare !
hade inte tänkt att skriva ett sådära jätte långt inlägg just nu, är väldigt trött och sådära, ska lägga mig när som helst ! men tänkte berätta lite om vad jag gjort idag !
sov till klockan halv 12, sen gick till skolan, snackade ett tag med sanna, sen gick på lektion, slutade egentligen klockan 10 över 4, men va tvungen att gå tidigare för att åka till sjukhuset till mamma, hon hade fått ryggskott och kunde inte röra sig, så åkte dit med sara, sen drog jag mig till stan med sanna och köpte en jacka och ett par nya skor, sen åt vi också lite, sen va hon tvungen att dra, så va i stan med aurora, erna och josse, sen åkte jag hemmåt, när jag kom hem tog jag en dusch och åt lite mat, och nu sitter jag här vid datan och ska som sagt sova när som helst, men ni får ha det bra ! puss ;*




/ sophia dehlin

bilder från yxbacken !

fick två bilder av fanny på mig när vi va i yxbacken igår, så tänkte iallafall lägga upp dom :)





ta mig tbx till backen ! vill åka nunununu !



/ sophia dehlin


PANIIIIIK !

okeej nu får jag typ panik känner jag .. vill ha en jacka men jag vet inte vilken.. och jag vet inte ett skit om vad dom kostar, men jag har iallafall hittat två stycken jag vill ha och ska ta reda på vad dom kostar snart :) hihi men jag vill ha lite tips, vlken tycker ni är snyggast ? titta och säg vad ni själva tycker !







/ sophia dehlin

mycket trött dag !

heej alla pigga och glada människor, själv är jag inte så pigg som jag låter ! är sjukt trött från igår när jag var i yxbacken, men jag hade sjukt himla kul och det var värt det ! :)

tänkte berätta lite om min dag, dagen är ju inte slut än men det har ju iallafall gått lite !
vaknade vid halv 8, fixade iordning mig lite och sedan drog mig mot skolan, hade språk i början, det va väl sådär, sen blev det SO innan och efter lunchen. Maten idag va väl sådär, helt okej för en hungrig människa som mig ! efter skolan så gick jag hemmåt, tog en snabb dusch och just nu sitter jag vid datan, har precis diskat åt pappsen för att han är lite sjuker, och håller på att göra lite mat också samidigt :) så har min dag sett ut, skriver kanske senare ikväll, hare bra ! puss ;*





P.S jag saknar min babe :( <3


/ sophia dehlin

dagens låtar !









/ sophia dehlin

wonderful day !

hej alla skidåkare hahha ! har haft en sjukt underbar dag idag ! va i yxbacken med skolan, och det va sjuuukt roligt ! trodde inte att jag va så bra som jag va ;o åkte txbacken ungefär 10 gånger haha :) känner mig dock lite stolt ! har åkt skidor 3 gånger i hela mitt liv och jag är redan såhära bra, hihi go mig :D ! okeej nu känner jag att jag skryter om mig själv -.- ska sluta med det !
vakande iallafall vid 8 tiden, gick upp och gjorde mackor och lite varm oboy och sedan backade mina saker ! sedan halv 9 gick jag till skolan, kom dit ungefär vid 20 i 9 eller nåt, bussen gick 10 i så fick vänta ett tag, men sen bar det iväg ! när vi kom dit gick vi och hämta våran utrystning vi skulle ha och sen hade nån gubbe genomgång haha om regler inte för att jag lyssnade så¨mycket men aa XD sen började jag åka typ 4 gånger i knatte backen för att få upp farten lite och sådära, sen blev det familjebacken rätt så många gånger :) efter ett tag tog jag mordet och åkte yxbacken, ramlade inte en ända gång första gången hahaha, sen ramlade jag en gång :) juste HAHAH jag hoppade i ett gupp också två gånger, första gången gick åt helvete, för jag slog i tumen :( men andra gick rätt så bra hehe :) efter vi åkt massor så blev det lunch, åt korv och drack en fästis :) sen blev det mera åkande till klockan 20 i 3, sen gick bussen, åkte hem oh va hemma i kanske 40 minuter sen skulle jag till stan igen för att ta spruta för någonting, för jag ska till thailiand snart :P det gjorde fan lite ont ;o men det gick bra ! sedan åkte vi och hämtade min fågel, och åkte och vingklippte den, sen hemåt igen, och nu sitter jag vid datan och kollar på tvn, saknar min babe skiit mycket :( buuhu ! hoppas jag träffar han snart :(
menorkar inte skriva mera, bilder kommer senare när fanny lagt upp dom i hennes blogg, men hare bra ! puss ;*




/ sophia dehlin

RSS 2.0