need you .

det ända jag kan börja med att säga är att vädret suuuger ! okej det kan vara skönt att det kommer lite regn men jag älskar solen och värmen , så snälla bli sol igen !!

men aja ska iallafal berätta lite om dagen igår !
vaknade bredvid anni :) vi gick upp och åt lite frukost , senf ixade vi mitt rum lite , och sen drog till hem till anni , när vi kom dit så gjorde vi it så mycket , anni gick in och duschade så jag satt och snackade lite med kimen , men sen iallafal så fixade hon sej lite och sen gick vi ner till centrm och åt pizza , skiit gott vare verkligen ;o hahaha , oh sen så gick vi till fanny , när vi kom in så satte vi på en film , dagboken , den va sjukt bra :) och senaer så tog vi bussen ner till stan och sen bussen till lindö , mötte clara och fick våra kläder som emma lånat -.- sen tog vi bussen tbx till stan , satte oss på mc ett tag och snacakde lite , sen gick vi till söder igen , satte oss där lite , sen gick clara och hamdi till sin buss , och vi till våran buss , så vi tog iallafal bussen till fanny, hämtade hennes saker och sen gick hem till mej , lite tårar blev det när jag kom hem tyvär :( sara och mamma va ledsna :( så pratade lite med sara iallafal , och sen packade lite , sen gick vi till anni , när vi kom till anni satte vi på never back down ( världesn bästa film ) och när vi sett den filmen klart så satte vi på en skräckfilm , så jag höll på att skita ner mej men aa ;o hahahah , sen hände det massa saker på natten , ae fyfan asså , fattar fan inte vad dom två håller på med asså -.- fett irriterande är dom ;s !!! aa det va dagen igår!

ska berätta om dagen idag lite , har ju hela dagen på mej att skriva , men skriver lite nu , vaknade med fanny och anni hos anni av att hamdi stod utanför anni haha xd så gick fick gå upp xd fixade lite i hennes rum och sen gick ajg hem , nu sitter jag vid datan , har precis tagit någonting att äta , och ska snart packa lite saker , sen senare så ska jag till annis pappa med hamdi , anni , fanny , skriver i morron kanske , om jag orkar , kanske inte skriver så mycket den hära veckan som kommer för jag ska till pappa , oh min data där är fett seg , men aja hahah , puss !




/ sophiadehlin


tårarna börjar rinna :/

inte på bästa humöret just nu , så orkar inte skriva hej och låta som att jag är glad ..
sitter här vid datan och tänker , tänker på det mesta , tänker på allt det dåliga känns det som , det känns inte som att det finns något bra att tänka på :/ för det första så tänke jag på hur mycket jag saknar fotbollen , och hur jävla ledsen jag är att jag inte kunde följa med till dana cup idag :/ det känns så himla hemskt att jag sitter hemma vid min data , medans dom andra i mitt lag sitter på ett tåg på väg till danmark , fy va orättvist :( känner mej så världens dåligaste människa för jag inte följer med :( men det finns ingenting att göra åt nu, utan jag får hålla tumarna på att det går skit bra för dom alla !

och för det andra så tänker jag på kärlek .. på mycket kärlek .. vet inte riktigt vad kärlek är känns det som , riktig kärlek kände jag för inte så länge sen , men just nu , jag känner det inte längre , kan inte känna någonting , i mina tankar kommer den dära tiden upp då jag verkligen va kär , men jag antar att allt dä är borta just nu , ingenting är som förr och det kommer detinte bli heller , det är mycket jag saknar och vill ha tbx med en viss person , men jag känner att vi är ingneting för varandra längre , och det kanske är bäst så , för jag vet och jag har vetat dt länge nu , att du vill inte ha mej , så då måste jag acceptera det , för det finns ingentign annat att göra , så livet får gå vidare , och jag får försöka att hitta nån som vill ha mej oh som kan älska mej , och jag hoppas det är snart jag hittar en , för jag saknar nåns närhet , men det är inte vem som helst närhet , utan en specielnär , men jag tror jag får börja vänja mej med någon annans .. tyvär :/

och för det tredje så måste jag försöka att hitat mej själv lite , allting har gått så snabbt och jag har inte vetat riktigt vad jag vill , och det måste jag börja bygga upp igen , måste bygga upp det liv jag hade förut , då jag inte alls hade problem med någonting , utan jag kunde skratta och va på värsta cp humöret varje och oh hela tiden , men någonting har fått mej att vara nere , men vet inte vad det är , känns som att jag har mens varje dag , för det känns som att jag r sur och irriterad på allting och lla hela tiden , och jag pallar inte med det längre , ska försöka att hitta mej sj'lv , hitta den sophia jag va förut , och bli den jag va förut .. !

/ av eran sophiadehlin .. !


do you remember .

trött trött trött & ännu mera trött -.-

vaknade vid 11 idag av att mamma ringde mej och sa att jag skulle komma ner och hjälpa henne med matkassarna , och sen rignde hon igen innan jag hade gått ner och sa att jag skulle ta med mej papper och en påse , så jag tog det och gick ner , när jag kom ner så berättade mamma att hon hade kört vid några vilor och då hade nån bil kört rätt ut och hon va tvungen att tvärnita och alla äggen i bilen ramlade ut -.- aa så kan det ju gå när folk inte kan baka ut sakta -.- så mamma blev dö arg iallafal coh gick ut till den dära gubben och fick 200 kronor hahah xd
men iallafal , sen tog jag upp påsar och sen la mej i sängen igen , kuynde inte somna om så jag satte på sex and the city och kollade lite på den , sen åt jag lite frukost också , och sen satte mej vid datan , har fixat bloggen lite iallafal , så det känns bara bra :) men just nu sitter jag vid datan och inte gör någonting åt nyss , och ska snart dra mej till anni och koll apå film , men vi hörs senare , puss !

saknar det otroligt mycket ska ni veta :/ <3
bild från turkiet !




/ sophiadehlin


bilder från fridas land!

































mera bilder kommer senare , har inte fått alla ! :)

älskade tjejer !

tjabatjenahallå :)
har inte skrivit så mycket i bloggen på länge , men tänkte skriva lite .
tänkte berätta om dom dära två dagarna jag anni , hamdi och fanny va med frida på hennes land , vi tältade i ett skit stort tält ;o det va fan fett sort ;o haha , men när vi kom dit så satte vi oss mest ner och snackade lite , sen åt vi grillat , och sen åkte ner och badade vid kvällsolsbadet , haha aa vad hände där då ? ;) hahahah jaa det behöver ni ju it veta , hahahahahahahah XD men iallfal efter vi hade badat ett tag så gick vi tbx till tältet , vi åt chips, godis och grillade marsmallows och massa gott :) och så satt vi och snackade om allting , sjukt underbart att få snacka med dom underbaraste människorna på jorden , det kom lite tårar och sådära , men det va bara glädje tårar och det känndes sjukt bra ! men senare vid halv 4 gick vi och la oss

va vaknade vi vid kanske 10 , vi åt lite frukost och sen gick vi ner till badet , men då vare simskola där , så vi fick vänta ett litet tag, men sen så hoppade vi i iallfal , badade it så jätte länge , men ett tag iallfal , sen gick vi tbx till tältet  och åt lite :) sen tog anni och frida moppen till kiosken och köpte lite gott till kvällen :) sen åkte vi ner och badade igen haha :) lite skönare i vattnet än första dagen hehe :) men vi satt vid vattnet ett litet tag och gjorde en dans hahahahaha , fett bra ;o hahaha !
men sen så gick vi tbx till tältet , satte oss där ett tag och senare gjorde vi tacos , vi åt massor hahah :) fanny tyckte iallfal om det HAHAHAHAHAHA puss på dej fannysötnos ! :D sen åkte jag och frida moppe och dom andra cyklade till badet igen , jag badade it , men dom andra gjorde , för jag frös så himla mycket , men dom andra badade som aldrig förr iallfall hahaha, och vattnet va fett skönt , doppade fötterna lite :) men sen åkte vi tbx iallfal , satt ett tag uppe och pratade , plötsligt blev alla så trötta så vi gick och la oss .

senare vaknade vi vid 11 , gick upp på dirren och fixade lite sådära , vi åt en liten frukost , och sen packade vi klart det sista vi hade kvar , sen så gick vi med sakerna till bilen och åkte hem .

och det jag bara vill säga till er alla tjejer , att jag verkligen älskar er , asså ni ebtyder så otroligt mycket för mej så jag vet inte vart jag ska ta vägen , minnerna med er har varit dom bästa i mitt liv , och vi 5 , ae det finns ingenting som kan komma mellan oss , och ni är fan mitt allt serriöst , man brukar inte säga att människor är mitt allt om man inte menar det , men nu menar jag verkligen det , allting vi har gjot tsm kännts som en dröm mennu har jag märkt att det är sant , allting är sant som har hänt , och jag är så sjukt glad över att jag har er ! tack för dom hära tre dagarna , ni fick mej på andra tankar och ni fick mej att må så himla mycket bättre ! tack! <3

bilder från dagarna kommer i andra inlägget ..!

RSS 2.0