inte haft så kul på länge ..

shoo bloggen :D
inte skrivit så himla mycket , men har inte orkat xd hahaha
gårdagen va sjukt jävla kul , och natten också kan jag ju säga , vill bara tacka alla som va med och gjorde min dag till den bästa och fick mej att tänka på andra saker som jag brode tänk på istället , tacktacktack !
orkar inte berätta om gårdagen hahah en lpng historia :P

men vaknade iallafal idag hemma hos alice vid halv 12 , gick upp och satte mej med hamdi fanny och alice i köket , satt och pratade lite och sådära , sen drog fanny hem , jag och hamdi började diska , hahaha jadu det va ju inte så himla lite disk dock ;o men vi klarade iallafal allting (Y) så nu blir alice pappa glad när han kommer hem ! sen efter ett tag så tog jag och hamdi bussen till stan , satt och väntade på 117 i 20 minuter, när jag kom hem så satte jag mej vid datan och tog någonting att äta , och nu har jag precis duschat , ska kanske till gården snart får se om jag orkar , är sjukt jävla trött och mitt huvud sprängs snart :P men ni får ha det så himla bra !!


HamdiJama , AngelicaEklind , AliceNoren , CarolineEriksson , IsabellBlum , FannyAronsson , FannySjöstrand , Inez och SaraSantoro jag älskar er sjuuuuukt mycket snygginar :D

 



/ sophia dehlin


lyckad kväll/natt tillmax !

jag kan ju börja säga att kvällen vart sjukt lyckad ! jag hade sjukt jävla kul , och jag vill bara tacka alla som fick min dag att lyssa upp till max !

ska berätta lite om dagen , gick hemifrån angelica när jag vaknade , gick till pappa och hämtade pengar sen hem till mamma , packade lite saker och sen kom alices mamma och hämtade mej , sen åkte vi ner till stan , jag och alice kollade lite i affärer och sådära , sen träffade vi emma och clara så då tog vi bussen till alice , satt och pratade lite hos alice , och senare kom frida , hami , anni och fanny , så vi började fixa oss lite smått , sen drog vi hem till ellinor där de va lite mera folk , gjorde inte så mycket där , komemr inte ihåg så himla mycket hahah xd aja , men sen drog till till klocket ett tag träffade på massor , sen tog vi spårvagnen till stan , satte oss på mc ett tag sen drog vi hem till alice , gjorde inte så mycket hos alice , jag somande typ idrekt när jag kom hahah xd sjuuuukt jävla trött va jag :)
vaknade sen på morgonen vi kanske halv 10 , vi alla tjejer satte och och snackade lite om natten och sådära , hahahahahah fyfan xd ! men nu sitterjag hos alice ska snart ta bussen hem , senare vet jag inte vad som händer , får se om jag ens orkar dra ut , är fortfarande trött :P men hare bra !



/ sophia dehlin

det regnar ;o !

hahah det regnar ute ;o :( jag hatar regn xd såååå jävla blött dock ! :D
men ska inte börja bloggen med att klaga hahah xd ska berätta om dagen istället

vaknade vid kvart över 11 med frida bredvid mej , hon har snarkat hela jävla natten så ja ghar knappt sovit -.- men detär synd om henne fan :( hon är typsjuk och hennes halsmandlar ärskit stora :( men hoppas det blir bättre snart ! men iallafall vi åt lite frukost och kollade på tv, sen drog frida hem och jag satte mej vid datan , gick hem till mamma för att hämta min väskaoch minakläder ,och är jag kom hem så satte jag emd vid datan gein coh nu så gör jag ingenting väntar på att frida ska smsa mej så vi kan göra någonting , och senare ska vi nog dra till philip för att kolla matchen :) men hare bra !


/ sophia dehlin

du sårade mej något otroligt , men jag saknar dej iallafall ..

vet inte vad jag ska ta mej till .. :(

du har försökt att lura mej flera gånger ..
du har fått mej att må sämst...
du har fått mej att känna mej som den dåligaste personen i världen ...
du har fått mej att sluta tro på mej själv ...
du har fått mej att börja med saker jag inte vill ...
du har skitit i mej då jag saknat dej ...
du brydde dej knappt då jag mådde dåligt ...

och det värsta är att du sa att du älskade mej fast du inte gjorde det  ...

dance and sweep

dance and sweep !! bara för att jag älskar dans just nu ! :D


ska berätta lite om dagen , okej dagen är inte slut än men aja xd hahaha , vaknade vid 7 , gick upp och tog på mej sen ställde klockan på 8 , när klockan ringde drog jag till skolan , hade hemkunskap på morgonen , gjorde bröd ! bästa hamdi och jag gjorde godaste bröden ! :) men sista lektionen iallafal så hade jag skolif möte , hade det typ i 20 minuter sen fick vi gå hem , så jag gick med anni och hamdi hem , och nu sitter jag vid datan , ska snart göra mat fan , är skit hungrig :D hahah får tjocka mej lite tycker jag dock ! ska ut senare , vet inte vad det blir att göra men antingen gårn eller röka vattenpipa med dom bästa ! puss på dagen !





/ sophia dehlin

ja volim te

kort inlägg !

ska berätta lite om dagen idag , vaknade upp med frida vid 12 , vi åt direkt när vi vaknade och sen fixade jag mej lite snabbt , senare så drog vi till frida och hon fiaxade sej lite , sen gick vi ner till stan , gjorde inte så mycket i stan , träffade massor och sen rökte vattenpipa :) sitter hemma nu , ska se film med syster snart :) men hare bra !


/ sophia dehlin

I walk to remember .

ett stort heeeeeeeeeeeeeeeeej ! :D

berätta lite om dagen idag ..
vaknade vid halv 1 , gick upp och fixade mej lite snabbt sen åkte till mormor och morfar , åt massa med god mat ! åt så jag fick ont i magen dock :D sen så åkte jag hem , satte mej vid datan ett tag och sen träffade frida ! vi åkte direkt ner till stan och fixade lite , och sen drog vi till mc .
gjorde typ ingenting , satt bara där och chillade lite sen träffade vi massa med people :D vi gjorde typ ingenting , stod utanför mc som vanligt xd haha , efter ett tag drog alla hem , då satt jag och frida kvar i hörsal och väntade på kalle och simon , när dom kom så drog vi till mc occh satt där ett tag , HAHAAHAH bästa bajsfärgat hår ! :D hahahahahahahahahah !!! sen iallafal så skulle vi dra , så vi tog bussen hem till mej , och nu sitter vi vid datan lite , ska snart gå och lägga oss , harebra !


/ sophia dehlin

äntligen fast endo inte ..

flyttat nu då .. blev inte så långt ifrån men det blev iallafall rätt så bra , kommer sakna andra lägenheten å otroligt mycket :( synd att allting blev såhära , mitt liv känns inte helt okej just nu , allting känns bara jobbigt och jag orkar fan inte mera snart ..
ska berätta om dagen , vaknade vid halv 8 , gick upp lite snabbt och sen kom sara och hämtade mej , sen skjutsade hon mej till skolan , när jag kom dit så började vi precis så jag fick springa upp på lektionen xd vi hade språk :) gick rätt så bra (Y) efter skolan så åkte jag , hamdi , anni , linnea, bellen och fanny till inez och tränade lite , sen åkte vi hem , nu sitter jag vid datan hos mamma men jag är egentligen hos pappa xd men tog en sväng hit iallafall :) ska snart dra ut och träffa frida och några tror jag sen blire väl att dra hem vid 9 eller nåt ! men hare bra !




min bässtis är sjuker :(:( men jag älskar henne endo ! <3


/ sophia dehlin

RSS 2.0